21χρονη βρέθηκε για 36 ώρες στην εντατική πίνοντας καφέ από το αεροδρόμιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

21χρονη βρέθηκε για 36 ώρες στην εντατική πίνοντας καφέ από το αεροδρόμιο

Η οικογένεια της 21χρονης υποστηρίζει ότι αποτελεί πιθανό έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας

 medlabnews.gr iatrikanea

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αεροδρόμιο στην Ισπανία - Η οικογένειά της υπέβαλε καταγγελία Μια γυναίκα βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση μετά το που ήπιε καφέ από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης σε αεροδρόμιο της Ισπανίας.

Η 21χρονη, που εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία, αγόρασε τον καφέ από έναν αυτόματο πωλητή στο αεροδρόμιο Son Sant Joan κοντά στην πρωτεύουσα Πάλμα της Μαγιόρκας. Μετά την πρώτη γουλιά αισθάνθηκε μια περίεργη γεύση και όταν άνοιξε το ποτήρι του καφέ, βρήκε μέσα δεκάδες έντομα. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε όταν έπαθε αναφυλακτικό σοκ, με πρήξιμο του προσώπου και κλείσιμο του λαιμού, σύμφωνα με πληροφορίες από την Mirror. Ανέπτυξε επίσης «διάφορα πρηξίματα» στο δέρμα της.

Ο ισπανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Ultima Hora ανέφερε ότι η γυναίκα πήρε μια γουλιά και είπε ότι είχε άσχημη γεύση. Στη συνέχεια, άνοιξε το καπάκι και παρατήρησε πως ο καφές ήταν γεμάτος με έντομα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και πέρασε 36 ώρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας πριν πάρει εξιτήριο χθες. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού της 22ας Απριλίου, η γυναίκα έλαβε αδρεναλίνη και άλλα φάρμακα από τις υγειονομικές υπηρεσίες του αεροδρομίου, προτού μεταφερθεί εσπευσμένα σε κλινική της Πάλμα. Τελικά, η ίδια πήρε εξιτήριο την Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Υπεβλήθη μήνυση κατά του αεροδρομίου

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η οικογένεια της γυναίκας έχει πλέον υποβάλει καταγγελία κατά του αεροδρομίου. Ισχυρίζονται ότι η παρουσία ζωυφίων στο δοχείο του καφέ αποτελεί πιθανό έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας. Υποστηρίζουν επίσης ότι το μηχάνημα ήταν κακοσυντηρημένο, γεγονός που εγκυμονούσε σχετικούς κινδύνους.

Οι επιβάτες μιας πτήσης της AirTransat από το αεροδρόμιο Gatwick τον Ιούλιο του 2019 έζησαν επίσης έναν εφιάλτη με έντομα, όταν αυτά άρχισαν να πέφτουν από το ταβάνι του αεροσκάφους πριν από την απογείωση. Τα σοκαριστικά πλάνα από το αεροπλάνο της καναδικής AirTransat δείχνουν υπαλλήλους της υπηρεσίας καταπολέμησης παρασίτων να ψεκάζουν τα καθίσματα με φυτοφάρμακο. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η πτήση για το Βανκούβερ να καθυστερήσει για 24 ώρες.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων