Ο Γιάννης Μόρτζος ζήτα δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λαμπάτο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Γιάννης Μόρτζος ζήτα δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λαμπάτο

Μίλησε για τον Γιώργο Λαμπάτο και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν

 

 medlabnews.gr

Για την άσχημη εμπειρία που είχε από την συνεργασία του με τον Γιώργο Λαμπάτο είχε αναφερθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Μόρτζος, τονίζοντας πως ο ηθοποιός πήγαινε στις πρόβες και ήταν πάντα μεθυσμένος.

Ο Γιάννης Μόρτζος ζήτησε δημόσια συγγνώμη στο Γιώργο Λαμπάτο μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή τα καυστικά σχόλιά του για τον τελευταίο. Ο Γιάννης Μόρτζος φιλοξενήθηκε στη τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και άρπαξε την ευκαιρία για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λαμπάτο για τις σκληρές δηλώσεις προς το πρόσωπό του.

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε για τον Γιώργο Λαμπάτο και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, μετά τη δημόσια συγγνώμη που του ζήτησε.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Θεωρώ το θέμα λήξαν, δεν θα σκάσουμε. Δεν έχω τίποτα με το παιδί. Δεν είναι το θέμα ότι μετανιώνω, του ζητώ συγγνώμη με την έννοια ότι αυτά που είπα ήταν αλήθεια, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε να τα πω ανοιχτά, παρασύρθηκα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω κάτι μαζί του. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, έχουμε διαφορετική αντίληψη του θεάτρου, αλλά δεν έχω τίποτα μαζί του».

Τέλος, του έδωσε μια συμβουλή για την καριέρα του από εδώ και στο εξής.

«Τον συμβουλεύω να κάνει θέατρο, αλλά μέσα στα πλαίσια των δικών του ικανοτήτων. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας στο θέατρο. Αλλιώς δουλεύω εγώ. Δοκιμάσαμε να συνεργαστούμε κι απέτυχε. Ανακαλώ. Ούτε αλκοολικός, ούτε τίποτα δεν είναι. Απλά δεν έχουμε την ίδια αντίληψη στο θέατρο», είπε κλείνοντας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων