Νέα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό για Σίσκο, Μάρκο, Ντουντουνάκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό για Σίσκο, Μάρκο, Ντουντουνάκη

Έσπασε τα χρονόμετρα» ο Απόστολος Σίσκος.

 medlabnews.gr

Έσπασε τα χρονόμετρα» ο Απόστολος Σίσκος. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βελιγραδίου με πανελλήνιο ρεκόρ 1.55.42, καταρρίπτοντας το 1.56.34 του Απόστολου Χρήστου από τον περασμένο Μάιο κι έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέβηκε το 1.56 στο αγώνισμα, ενώ κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών.

Πρώτος οριακά τερμάτισε ο Ουκρανός Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ με 1.55.39. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ελβετός Ρόμαν Μιτιούκοφ με 1.55.75

Μερικά λεπτά αργότερα η Άννα Ντουντουνάκη κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» την κατάρα της 4ης θέσης στο αγώνισμα και με χρόνο 26.18 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο για την Χανιώτισσα κολυμβήτρια στη διοργάνωση μετά το χρυσό στα 100μ πεταλούδα (2021), αλλά στα 50μ ήταν τέταρτη το 2021 και το 2022.

«Ασημένιος» στα 800 μέτρα ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βελιγραδίου ο Δημήτρης Μάρκος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 7.48.59, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα και καταρρίπτοντας το δικό του 7:49.97 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα τον περασμένο Φλεβάρη.

«Χαίρομαι για το χρόνο, πλησιάζω τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο», δήλωσε ο ίδιος μετά την κούρσα του.

Νικητής της κούρσας ήταν ο Ουκρανός Μιχάιλο Ρόμαντσουκ, ο οποίος τερμάτισε σε 7:46.20, και τρίτος ο Ούγγρος Ζάλαν Σάρκανι με 7:49.29.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων