Με καθυστέρηση ετών φαίνεται άκουσαν. Παίρνει άμεσα ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Με καθυστέρηση ετών φαίνεται άκουσαν. Παίρνει άμεσα ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη

Εξελίξεις σχετικά με τη χορήγηση ιθαγένειας του συζύγου και προπονητή της Κατερίνας Στεφανίδη.

 medlabnews.gr 

Εξελίξεις σχετικά με τη χορήγηση ιθαγένειας του συζύγου και προπονητή της Κατερίνας Στεφανίδη.

Το επιτελικό κράτος της ΝΔ δηλώνει ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγό της και προπονητή της, έπειτα από αναμονή τεσσάρων ετών.

Μετά από πόσα μετάλλια σε ακούει μια κυβέρνηση; Αυτό θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς από τη δημόσια έκκληση της Κατερίνας Στεφανίδη προς τον πρωθυπουργό ώστε να λυθεί το πρόβλημα με την ιθαγένεια του συζύγου της και να λάβει ο Μιτς Κρίερ ελληνικό διαβατήριο.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, να λάβει τιμητική πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της, Μιτς Κρίερ.

Στη δημόσια τηλεόραση τονίστηκε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα.\

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στεφανίδη ζήτησε μέσω των social media από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει την έγκριση για ελληνική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ. Η αίτηση έχει κατατεθεί από το 2020.

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η ίδια μάλιστα απαντά και σε πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, εξηγώντας για ποιον λόγο υποβάλλει το σχετικό αίτημα εκ μέρους του συζύγου της. «Ένας Αμερικανός επιτρέπεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες και εμείς έχουμε ήδη φτάσει τις 60», ενώ μένουν άλλοι δύο μήνες, διευκρινίζει σε σχετικό ερώτημα, απαντά ότι δεν δικαιούται αυτομάτως ελληνικό διαβατήριο, αφού είναι παντρεμένοι, ενώ επίσης υπογραμμίζει ότι δεν μιλάει για working visa, αλλά για το να ζήσει ο άντρας της τέσσερις μήνες στην Ελλάδα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων