Ασύλληπτος παραμένει ο Δράκος της Ομόνοιας. Τρεις οι καταγεγραμμένες επιθέσεις | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ασύλληπτος παραμένει ο Δράκος της Ομόνοιας. Τρεις οι καταγεγραμμένες επιθέσεις

Ποια στοιχεία έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές

 medlabnews.gr 

Τρεις είναι οι επιβεβαιωμένες και καταγεγραμμένες επιθέσεις του "δράκου" της Ομόνοιας σε γυναίκες και πάνω - κάτω ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Ο αδίστακτος άνδρας, που παραμένει μέχρι και σήμερα ασύλληπτος, έχει αφήσει πίσω στοιχεία που τον... "προδίδουν" με τις αρχές να είναι στα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" ο Γιώργος Καλλιακμάνης, η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Την έρευνά για τον σεσημασμένο δράστη έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο κ. Καλλιακμάνης πρόσθεσε, παράλληλα, πως οι έρευνες των αστυνομικών εκτείνονται στην περιοχή η οποία οριοθετείται από τις 3 επιθέσεις που έχουν καταγραφεί και βρίσκεται γύρω από την πιάτσα των ταξί στην Ομόνοια.

Πρόσθετα, είναι γνωστό πως ο δράστης φορά πάντα τα ίδια ρούχα, κάτι που διασταυρώθηκε τόσο από το βιντεοληπτικό υλικό των καμερών όσο και από τις μαρτυρίες των θυμάτων του. Ειδικότερα, φορά μία άσπρη μπλούζα και ένα σκούρο μπλε παντελόνι.

Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ συνήθη, γι' αυτό κι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να κρύψει το πρόσωπό του όταν επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες. Ωστόσο υπάρχει περιγραφή του.

Το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ θα αποφέρει σύντομα αποτελέσματα, καθώς τα στοιχεία είναι αρκετά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων