Φωτογράφιση στο Ναό του Ποσειδώνα της Ολυμπιακής αποστολής της ΚΟΕ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φωτογράφιση στο Ναό του Ποσειδώνα της Ολυμπιακής αποστολής της ΚΟΕ

Στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση των 45 αθλητών που απαρτίζουν την αποστολή της ΚΟΕ για τους Ολυμπιακους Αγων

 medlabnews.gr

Η φωτογράφιση της Ελληνικής Αποστόλης, των Ολυμπιακών Αγώνων για τα αγωνίσματα της ΚΟΕ, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Σούνιο και το Ναό του Ποσειδώνα.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη τους αθλητές.

Ανάμεσα στα μέλη της αποστολής και οι Κρητικοί Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

"Η Ολυμπιακή ομάδα της ΚΟΕ μπροστά στο απέραντο ελληνικό γαλάζιο, δίπλα στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας."

Το δελτίο τύπου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος αναφέρει σχετικά:

Έναν εμβληματικό, ιερό τόπο της Αττικής γης, επέλεξε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για να πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση των 45 αθλητών-μελών της που απαρτίζουν την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, με την ενδυμασία των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», την οποία προμηθεύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας θέλει να ευχαριστήσει την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, για την αποδοχή του σχετικού της αιτήματος και την παροχή κάθε βοήθειας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων