Καραλής και Τεντόγλου πήραν δώρο 3 κιλά τυρί. Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καραλής και Τεντόγλου πήραν δώρο 3 κιλά τυρί. Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League

Ένα απρόσμενο δώρο πήραν ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου

medlabnews.gr 

Ένα απρόσμενο δώρο πήραν ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου για τη συμμετοχή τους στο Diamond League, που διεξάγεται στη Λωζάννη. 

 Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο χρυσός ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος όσο και ο χάλκινος ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ πήραν.... τρία κιλά κίτρινο τυρί, κάτι που τους προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. 

 Μάλιστα, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε και κάποια stories στο Instagram αναφορικά με το δώρο που πήρε μετά την έκτη θέση που κατέκτησε στο Diamond League, στον πρώτο του αγώνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League της Λωζάνης χάρη στο έκτο και τελευταίο άλμα του Με άλμα στα 8μ.06 στην έκτη του προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου θριάμβευσε και στη Λωζάνη. 

 Ο χρυσός ολυμπιονίκης επικράτησε των Γουέιν Πίνοκ, Σίμον Εχάμερ, Τατζέι Γκέιλ, Φιλίπ Πράβντιτσα, Ματία Φουρλάνι, Κάρι ΜακΛίοντ, Τζερεμάια Ντέιβις, Τζάριον Λόσον, Ανβάρ Ανβάροφ, με μόλις έναν να ξεπερνάει τα οκτώ μέτρα (Πίνοκ 8μ.01). Με αυτό το άλμα, ο Τεντόγλου συνέχισε το σερί των φετινών του αγώνων πάνω από τα οκτώ μέτρα. 

Ήταν πέμπτος πριν από το πέμπτο άλμα, με αυτό ανέβηκε στην τρίτη θέση και με ψυχραιμία στο φινάλε πέτυχε τον στόχο του για ακόμα μία φορά.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων