Σοκαριστικό. Είχε 160 τσιμπήματα από σφήκες σε όλο του το σώμα. Τον ακολουθούσαν και στην μπανιέρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκαριστικό. Είχε 160 τσιμπήματα από σφήκες σε όλο του το σώμα. Τον ακολουθούσαν και στην μπανιέρα

Ένας άνδρας τσιμπήθηκε 160 φορές από σφήκες αφού τα έντομα ενοχλήθηκαν και εισέβαλαν στο σπίτι του.
 

medlabnews.gr iatrikanea

Ο Άντριου Πάουελ, 57 ετών, είπε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί λόγω του πόνου μετά την επίθεση την Κυριακή που τον οδήγησε σε νοσοκομειακή περίθαλψη. Ο διοργανωτής του φεστιβάλ από το Μπρεκόν είπε ότι ο ουρανός “έγινε καφέ” με τις σφήκες όταν μια θεριστική μηχανή ενός τοπικού αγρότη αναστάτωσε μια φωλιά σε ένα χωράφι. «Σκόνταψα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και μπήκα στο ντους, αλλά με ακολούθησαν και με τσίμπησαν μέσα από τα ρούχα μου στο ντους», είπε ο κ. Πάουελ.

«Το μπάνιο ήταν γεμάτο από αυτές», πρόσθεσε.

Ο κ. Πάουελ είπε ότι τον τσίμπησαν 15 φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, αλλά κατάφερε να αποφύγει τον τσιμπήματα στο πρόσωπό του.

«Έτρεχα γρήγορα», είπε.

Είπε ότι ο φίλος του Ρίτσαρντ, που μένει κοντά, τον οδήγησε κατευθείαν στη μονάδα μικροτραυματισμών στο Νοσοκομείο Πολέμου του Μπρέκον. «Μπήκα μέσα και έχασα τις αισθήσεις μου», είπε, προσθέτοντας: «Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν ένα λευκό φως και σκέφτηκα «πεθαίνω». Είπε ότι οι νοσοκόμες ήταν «καταπληκτικές» και χορήγησαν αδρεναλίνη και μορφίνη για τον πόνο. «Αν δεν είχαν, τότε θα ήμουν νεκρός», είπε.

Οι σφήκες, σε αντίθεση με τις μέλισσες, δεν πεθαίνουν μετά από ένα τσίμπημα και μπορούν να ειδοποιήσουν άλλες σφήκες εάν σκοτωθούν.

Μετά την αρχική του θεραπεία στο Brecon, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Prince Charles στο Merthyr Tydfil αργότερα το απόγευμα της Κυριακής. «Ο γιατρός εκεί τελικά ήρθε να με δει περίπου στις 02:30 το πρωί και μου είπε ότι πίστευε ότι είχα υποστεί μερικά τσιμπήματα», είπε.


«Ο γιατρός σοκαρίστηκε όταν του είπα ότι ήταν 160 τσιμπήματα».

«Αισθάνομαι πραγματικά πολύ αδύναμος και κουρασμένος γιατί δεν έχω κοιμηθεί από τότε που συνέβη, επειδή υπάρχει πολύς πόνος», είπε. «Τα τσιμπήματα έχουν χειροτερέψει και έχουν γίνει μοβ».

Και πρόσθεσε: «Αν δεν ήταν εκείνη η μονάδα στο Μπρέκον και αυτές οι δύο υπέροχες νοσοκόμες το βράδυ της Κυριακής, δεν θα ήμουν εδώ τώρα. «Μπορεί να είμαι λίγο κακοποιημένος τώρα, αλλά θα το παλέψω».

Πηγή  BBC

Διαβάστε επίσης


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων