Θα φοβόμαστε στην στεριά θα φοβόμαστε και μέσα στη θάλασσα; Αιγύπτιος πήρε αγκαλιά μέσα στη θάλασσα 12χρονο κοριτσάκι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θα φοβόμαστε στην στεριά θα φοβόμαστε και μέσα στη θάλασσα; Αιγύπτιος πήρε αγκαλιά μέσα στη θάλασσα 12χρονο κοριτσάκι

 medlabnews.gr 

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν για μία 12χρονη οι ανέμελες βουτιές στην παραλία του Κόκκινου Πύργου στην Κρήτη, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν άγνωστος την ανασήκωσε ξαφνικά στα χέρια του, μέσα στη θάλασσα, και την πήρε αγκαλιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 12χρονη είχε πάει από νωρίς στη θάλασσα με τους γονείς και τα αδέλφια της. Όπως όλα τα παιδιά, η ανήλικη έμπαινε και έβγαινε από το νερό, έκανε μακροβούτια, έπαιζε, γελούσε.

Μετά από ένα μακροβούτι και ενώ είχε ακόμα κλειστά τα μάτια του, ένιωσε κάποιον να το ανασηκώνει στα χέρια του. Είδε έναν άγνωστο άνδρα, μελαχρινό, όπως περιέγραψε, να την έχει πάρει αγκαλιά. Με το ένα χέρι την κρατούσε από την πλάτη, με το άλλο από τα πόδια, κάτω από τα γόνατα.

Ο άγνωστος είπε «γεια» στο κοριτσάκι και του χαμογέλασε, όπως αναφέρεται. Το παιδί σοκαρίστηκε και εκμεταλλευόμενο την παρουσία λουόμενης που κάτι είπε στον άγνωστο άνδρα, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την παραλία όπου είπε στους οικείους του τι είχε γίνει, βάζοντας τα κλάματα. Αμέσως μετά, επικράτησε αναστάτωση αλλά και ένταση.

Το παιδί περιέγραψε ότι αφενός ένιωσε άβολα, αφετέρου ότι φοβήθηκε. 

Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν 30χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Κρήτη. Ο νεαρός άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «πειράξει» το παιδί, όπως του αποδίδεται. Ανέφερε ότι είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών που βρίσκονται στην πατρίδα του και τους στέλνει χρήματα και ότι αν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί, δεν θα επέλεγε να το κάνει σε μία παραλία γεμάτη κόσμο.

Ωστόσο, ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων