Βρήκε τον μπελά του ο 38χρονος που έσωσε την κοπέλα στην Σαλαμίνα. Διώκεται για κακούργημα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βρήκε τον μπελά του ο 38χρονος που έσωσε την κοπέλα στην Σαλαμίνα. Διώκεται για κακούργημα

Υπάρχει αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη, και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος για τον 38χρονο

 medlabnews.gr

Αυτεπάγγελτη δίωξη ασκήθηκε για τον 38χρονο, που χειροδίκησε κατά του επίδοξου βιαστή στη Σαλαμίνα με τις εξελίξεις για την υπόθεση να είναι διαρκείς.

Όπως μετέδωσε το Mega, υπάρχει αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη, και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος για τον 38χρονο, που ισχυρίζεται πως η παρέμβασή του έσωσε την 20χρονη

Αναφέρεται πως δεν αποκλείεται και ο ίδιος ο 35χρονος να κινηθεί νομικά, αφού φέρεται να ρωτούσε ενώπιον των δικαστικών λειτουργών εάν μπορεί να καταθέσει μήνυση εις βάρος του 38χρονου.

Μετά την απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα, όπου επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι απλά πλησίασε την κοπέλα για να της μιλήσει, ο 35χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, με την 20χρονη να ξεσπά: “Δεν πρέπει να είναι έξω. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι έξω. Το ψυχολογικό είναι το χειρότερο μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κοιμηθώ”.

Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου», είπε η 20χρονη στο Mega.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε.

«Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει», είπε η ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχολιάζοντας την υπόθεση ο αναπληρωτής ΓΓ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Δημήτρης Αποστολόπουλος ανέφερε πως και ο 38χρονος που παρενέβη έπρεπε να συλληφθεί, με την υπόθεσή του να παίρνει και αυτή τον δρόμο της δικαιοσύνης.

“Πολλές φορές, ακόμα και σε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που έχουν δημοσιευθεί στα social media, μέσω του άρθρου παραβάσεων δια του Τύπου έχουμε προβεί σε σύλληψη των δραστών.

Η έννοια παρέμβασης του πολίτη, σε μια τύπου σύλληψη -γιατί δεν υπογράφει έκθεση σύλληψης ο πολίτης όταν έλθει στο αστυνομικό τμήμα, δίνει απλά μια κατάθεση-, ακινητοποιεί τον δράστη για να μην τελεστεί η πράξη και να μη χαθούν στοιχεία. Καλεί την Άμεση Δράση και παραδίδει εκεί τον δράστη. Εκεί τελειώνει η παρέμβαση του. Όποια άλλη πράξη είναι παντελώς παράνομη“, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος

Πριν λίγες ημέρες σοκ προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί 15 φορές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και απόπειρες βιασμού.

Ενώ ο ίδιος στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, υποστήριξε στον φίλο της 20χρονης πως πέρασε την κοπέλα για πρώην κοπέλα του, αυτό που προκύπτει είναι πως πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές και μάλιστα σεσημασμένο για σεξουαλικές επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2023 είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος δύο γυναικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μία ήταν ανήλικη και η επίθεση είχε γίνει μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα Πρόκειται για άτομο που έχει συλληφθεί 15 φορές για διάφορα αδικήματα, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κατοχή ναρκωτικών και κλοπές.

Εξοργιστικά είναι και τα όσα αναφέρει ο φίλος της 20χρονης για τα αντανακλαστικά της αστυνομίας γύρω από το περιστατικό.

Αφού είχε καταφέρει να ακινητοποιήσει τον δράστη, κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια. Όπως καταγγέλλει, πέρασε πάνω από μια ώρα, ενώ είχε τον φερόμενο ως δράστη ακινητοποιημένο στο έδαφος, μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία στο σημείο και να του περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αντιμετώπιζαν με αδιαφορία το όλο περιστατικό.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων