Απίστευτο. Για 26 χρόνια είχε ένα κομμάτι lego σφηνωμένο στην μύτη του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απίστευτο. Για 26 χρόνια είχε ένα κομμάτι lego σφηνωμένο στην μύτη του

Κατάφερε μετά από 30 χρόνια να βγάλει ένα πλαστικό κομμάτι Lego από τη μύτη του

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Άντι Νόρτον, ένας 32χρονος από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, με έκπληξη ανακάλυψε ένα κομμάτι Lego που είχε μείνει στο ρουθούνι τους για 26 χρόνια ενώ φυσούσε τη μύτη του στο ντους.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Norton αποκάλυψε για τη συγκλονιστική ανακάλυψη στους followers του. Είπε ότι το περιστατικό συνέβη όταν ο Νόρτον ήταν έξι ετών τη δεκαετία του 1990, όταν είχε την φαεινή ιδέα να βάλει στη μύτη του ένα μέρος του Lego.

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας του να ανακτήσει το παιχνίδι, ένα κομμάτι του Lego παρέμεινε στο ρουθούνι του Norton όλα αυτά τα χρόνια. Όμως η παρουσία του ξένου αντικειμένου εγινε γνωστή μόλις πρόσφατα.

Ο γιατρός πρότεινε στον Νόρτον να φυσήξει τη μύτη του στο ντους. Ο ατμός μπορεί να βοήθησε στην απομάκρυνση των ρινικών διόδων τους, προκαλώντας ίσως την τελική έξοδο του κομματιού Lego.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Πανικοβλήθηκε, φυσικά, γιατί το κομμάτι ήταν πολύ μικρό για να το πιάσω και να το βγάλω από τη μύτη μου. Μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω έναν μικρό άνδρα από Lego και σκόπευα να το βάλω στη μύτη μου, προκειμένου να κολλήσει το κομμάτι (που ήταν ήδη στη μύτη) με το κεφάλι του, σαν ένα μικρό καπέλο», περιγράφει στην ανάρτησή του.

Και καταλήγει να λέει επιτέλους μετά από 3 δεκαετίες σχεδον μπορώ και μυρίζω.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων