Free website traffic generator Το νεότερο Ιατρικό Ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα (27/9/2024) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το νεότερο Ιατρικό Ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα (27/9/2024)

Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που τραγουδούσε: «Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, θεέ μου, μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε….».

Το νέο ανακοινωθέν 27/9/2024

Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη. 

 Οι θεράποντες ιατροί 

 Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος


Σημειώνεται ότι δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της Μαρινέλλας, ενώ οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να απορροφηθεί το αιμάτωμα από τον οργανισμό ή αν θα προχωρήσουν σε μια πιο παρεμβατική ενέργεια, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα. 

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της δεν θα αντέξει την επέμβαση λόγω της ηλικίας της.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων