Λέσβο: Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού. Η 13χρονη ανακάλεσε τις κατηγορίες. 5 αυτονόητες αλήθειες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λέσβο: Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού. Η 13χρονη ανακάλεσε τις κατηγορίες. 5 αυτονόητες αλήθειες

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη 13χρονη ότι την βίασαν δύο 22χρονοι. Ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο. Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

 medlabnews.gr 

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος ενός 20χρονου και 21χρονου για βιασμό, καθώς και βιντεοσκόπηση του συμβάντος.

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της 13χρονης από τη Λέσβο, καθώς η ανήλικη ανακάλεσε τις κατηγορίες.

Η 13χρονη είχε καταγγείλει δύο νεαρούς άνδρες, 21 και 22 ετών, για τον βιασμό της τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα όταν αντιλήφθηκε ότι το βίντεο είχε κοινοποιηθεί σε άλλα άτομα, θέλησε να βλάψει τον εαυτό της καταναλώνοντας χάπια προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, ανατρέπονται όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς η ανήλικη φέρεται να πήγε στο ΑΤ της περιοχής μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της πριν δύο ημέρες και να ανακάλεσε τις κατηγορίες. Σημειώνεται πως την Παρασκευή, κλήθηκε να δώσει πολύωρη κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σημειώνεται πως 13χρονη είχε αναφερθεί σε συμπληρωματική της κατάθεση σε ακόμα δύο άτομα, έναν 25χρονο στρατιωτικό με τον οποίον υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε και έναν 64χρονο, ο οποίος της έκανε ανήθικες προτάσεις.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

5 αλήθειες που πρέπει να είναι αυτονόητες! (αλλά μάλλον δεν είναι)

1. Η σεξουαλική επαφή 13χρονου κοριτσιού με ενήλικα είναι βιασμός γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει "συναίνεση"

2. Σε ένα χωριό είναι δύσκολο να μην ξέρεις ότι ένα κορίτσι πηγαίνει Α' Γυμνασίου και άρα είναι 13 ετών. Επομένως δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε την ηλικία του.

3. Η καταγραφή της πράξης με το κινητό είναι πρόσθετος βιασμός και ηλιθιότητα γιατί στην ουσία καταγράφεις το έγκλημα που κάνεις! Πρόσθετο έγκλημα η διακίνηση του βίντεο.

4. Όταν είσαι οικονομικά ευάλωτος οι Αρχές πρέπει να παρέχουν πρόσθετη προστασία στην οικογένεια με πολλούς τρόπους. Και θεσμικά και οικονομικά.

5. Και τέλος πως αυτό το κορίτσι και τα αδέλφια του θα εξακολουθούν να ζουν στην κλειστή κοινωνία του χωριού; Σ' αυτή την ιστορία θα πρέπει και όλο το χωριό να κάνει την αυτοκριτική του!

Με στοιχεια του lesvosnews.net

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων