Τραγωδία Νεκροί δύο αθλητές σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπριντ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τραγωδία Νεκροί δύο αθλητές σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπριντ

 medlabnews.gr iatrikanea

Οι δύο αθλητές, 79 και 57 χρονών, έχασαν αιφνιδίως την ζωή τους κατά την διάρκεια Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σπριντ σε αγώνες τριάθλου. Τι καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες.

Δύο αθλητές έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια των αγώνων τριάθλου στην Ανδαλουσία της Ισπανίας όπως επιβεβαίωσε η ίδια Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου.

Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου στο Τορεμολίνος της νότιας Ισπανίας, με δύο εκ των συμμετεχόντων να χάνουν τη ζωή τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι ομοσπονδίες της Μ. Βρετανίας και του Μεξικό, οι δύο βρήκαν τραγικό τέλος κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν.

Η ομοσπονδία των Βρετανών δεν δημοσιοποίησε το όνομα του ενός άνδρα. Από την πλευρά τους οι Μεξικανοί ενημέρωσαν όται ο άλλος που έχασε τη ζωή του ήταν ο Ρότζερ Μας Κολομπέρ και ήταν 75 ετών.

"Με βαθιά λύπη ενημερώνουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Σπριντ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου, στο Τορρεμίνος της Ανδαλουσίας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και σε όλη την οικογένεια του τριάθλου. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, η Ισπανική Ομοσπονδία και η τοπική οργανωτική επιτροπή είναι σε επαφή με τις οικογένειές τους και τις Εθνικές Ομοσπονδίες για να παρέχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες και λυπηρές στιγμές" ανέφερε η Ομοσπονδία σε χθεσινή ανάρτησή της ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες συνεχίστηκαν πατά το θλιβερό γεγονός.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων