Σοκαριστικό. Άφηναν το 4χρονο κοριτσάκι να το φυλάει ο παππούς και αυτός τη βίαζε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκαριστικό. Άφηναν το 4χρονο κοριτσάκι να το φυλάει ο παππούς και αυτός τη βίαζε

Ο 68χρονος τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον μήνα Ιούνιο, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης εγγονής του

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο 68χρονος ασελγούσε στην ανήλικη όταν την άφηναν οι γονείς της να την προσέχει - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αλλη μία φρικτή υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 68χρονος άντρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης εγγονής του - και μάλιστα κατ΄εξακολούθηση - τις ώρες που είχε αναλάβει να φυλάει το κοριτσάκι.

Η υπόθεση ερευνήθηκε ύστερα από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον μήνα Ιούνιο, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης εγγονής του, τη φύλαξη της οποίας του είχαν εμπιστευτεί οι γονείς της, κατά τις ώρες απουσίας τους.

Στο πλαίσιο έρευνας της οικίας του 68χρονου, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 68χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ΄εξακολούθηση.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανήλικη εξετάστηκε από ειδικό παιδοψυχολόγο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 68χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ΄εξακολούθηση.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος άντρας, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον μήνα Ιούνιο, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης εγγονής του, τη φύλαξη της οποίας, κατά τις ώρες απουσίας τους, του είχαν εμπιστευτεί οι γονείς της.

Στο πλαίσιο έρευνας της οικίας του 68χρονου, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων