Δεν αντιδρά στα πρώτα νευρολογικά τεστ το 3χρονο. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

slide 23 to 28 of 12

Δεν αντιδρά στα πρώτα νευρολογικά τεστ το 3χρονο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φανεί από τα τεστ που ξεκίνησαν ήδη, αν έχει ή όχι εγκεφαλική λειτουργία

medlabnews.gr 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φανεί από τα τεστ που ξεκίνησαν ήδη, αν έχει ή όχι εγκεφαλική λειτουργία και ανάλογα με το τι θα προκύψει, θα καθοριστούν και τα επόμενα βήματα

Αγωνία χωρίς τέλος για την πορεία της υγείας του τρίχρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά την βάναυση κακοποίηση από τη μητέρα του και το σύντροφό της που έχουν προφυλακιστεί.

Ξεκίνησαν τα κρίσιμα τεστ, που περιλαμβάνονται στα σχετικά πρωτόκολλα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί πλήρως αν ο μικρούλης Άγγελος, μετά τη βαριά κακοποίησή του και τα εκτεταμένα τραύματα που τον οδήγησαν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έχει ή όχι εγκεφαλική λειτουργία. Τα πρώτα τεστ ήταν αρνητικά.

Ωστόσο, τα τεστ συνεχίζονται και θα συνεχιστούν και πάλι αύριο το πρωί και σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χαλκιαδάκης θα προβεί σε δήλωση όταν έχει τον πλήρη φάκελο με τα συγκεκριμένα εξειδικευμένα τεστ στα χέρια του, ώστε να έχει πλήρη εικόνα.

Εν τω μεταξύ δίπλα στο 3χρονο αγόρι βρίσκεται η γιαγιά του, η οποία ενημερώνεται διαρκώς από τους γιατρούς για την κατάσταση του.


Τι σημαίνει όταν οι γιατροί λένε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός; Πότε κάποια/ος μπορεί να γίνει δωρητής οργάνων;

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων