Ανατροπή. Τι ισχύει για την εφημερία της γιατρού. Νοσηλεύεται ακόμα η γιατρός που το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με τον προαστιακό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή. Τι ισχύει για την εφημερία της γιατρού. Νοσηλεύεται ακόμα η γιατρός που το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με τον προαστιακό

Το όχημά της με τον προαστιακό στην Πάτρα, το Μεγάλο Σάββατο, μετά από εφημερία 36 ωρών

medlabnews.gr iatrikanea

Στο νοσοκομείο του Ρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η γιατρός που συγκρούστηκε με το όχημά της με τον προαστιακό στην Πάτρα, το Μεγάλο Σάββατο, μετά από εφημερία 36 ωρών.

Διευκρινίσεις για το περιστατικό σύγκρουσης που έλαβε χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην Πάτρα, όταν ΙΧ. που οδηγούσε γιατρός, συγκρούστηκε με τρένο του Προαστιακού, έδωσε μέσω ανακοίνωσης, το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας“, στο οποίο εργάζεται η άτυχη γυναίκα.

 Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, κάνει λόγο για ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις ώρες εφημερίας, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν τη γιατρό να επιστρέφει από εφημερία 36 ωρών, όταν σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “τη Μ. Παρασκευή το ΓΝΠ βρισκόταν σε κλειστή εφημερία και λόγω της αργίας στην Παθολογική Κλινική εφημέρευαν για 24 ώρες (08:00 Μ. Παρασκευής έως και 08:00 Μ. Σαββάτου) δυο ομάδες αποτελούμενες από ειδικευμένο ιατρό και ειδικευόμενο ιατρό εκάστη ομάδα.

 Οι ιατροί μετά το πέρας της εφημερίας τους αποχωρούν από το νοσοκομείο“.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλη την Πάτρα για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση. Ως γιατρός έχω να πω ότι η κούραση είναι πάντα ανασταλτικός παράγοντας στις κρίσεις μας. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω.

Ήταν μια εβδομάδα δύσκολη, ήταν μια εφημερία δύσκολη γενικώς. Τους τελευταίους μήνες περνάμε στη δουλειά πολλές ελλείψεις, πολλές οι μετακινήσεις, πολλά τα κενά. Όλοι οι γιατροί έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Εμείς μόνο βοηθάμε. Είμαι παθολόγος, από τις ειδικότητες με την περισσότερη δουλειά και τις περισσότερες ελλείψεις αυτή την περίοδο", είπε η γιατρός αποκλειστικά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", μέσα από το νοσοκομείο.

"Έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά φέρει τραύματα στον θώρακα, το συκώτι, τα πλευρά, την ωμοπλάτη. "Η αξονική δείχνει ότι υποχωρούν οι εσωτερικές αιμορραγίες που είχε. Δε θυμάται τίποτα", είπε ο σύζυγος της γιατρού στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".


Είχε Άγιο η γιατρός που τράκαρε με τον προαστιακό στην Πάτρα 

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης του οχήματος της γιατρού με τον προαστιακό είναι σοκαριστικό. Η προστατευτική μπάρα ήταν κατεβασμένη, η οποία όμως δεν κάλυπτε όλη το μήκος της διάβασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός φαίνεται να παραβίασε την κλειστή μπάρα που λειτουργούσε στη διάβαση διερχόμενη με μεγάλη ταχύτητα. Φαίνεται μάλιστα ότι στο απέναντι ρεύμα αντίστοιχα ένα άλλο αυτοκίνητο είχε σταματήσει κανονικά.

Από τις εικόνες πάντως φαίνεται ότι η μπάρα δεν καλύπτει όλο το πλάτος της λωρίδας στην οποία εκινείτο η οδηγός του Ι.Χ. γεγονός που μπορεί να της δημιούργησε σύγχυση.

Το ΙΧ φαίνεται να πέρασε αγνοώντας τις προειδοποιήσεις, με αποτέλεσμα το τρένο να βρει το όχημα πίσω αριστερά, με την αριστερή πλευρά του οχήματος να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων