Ο Άρης Μουγκοπέτρος έχασε εντελώς την όραση του από το ένα μάτι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Άρης Μουγκοπέτρος έχασε εντελώς την όραση του από το ένα μάτι

Χθες παρουσίασε πρόβλημα στο μάτι του

medlabnews.gr iatrikanea  

Άσχημα τα νέα για τον Άρη Μουγκοπέτρο ο οποίος, έχασε την όραση από το δεξί του μάτι, έπειτα από το ατύχημα που είχε με την κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο μουσικός που επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο, χθες παρουσίασε πρόβλημα στο μάτι του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο λόγω της πίεσης που είχε στο μάτι, αυτό αναβλήθηκε για αύριο.

Το χειρουργείο, στο οποίο οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την όραση του καλλιτέχνη, έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων