Τραγικό. Η μικρή έπαιζε μπάλα με την θεία της και η μπάλα κύλησε στο μπαλκόνι. Διαφορετική εκδοχή για το τι έγινε από τον παππού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τραγικό. Η μικρή έπαιζε μπάλα με την θεία της και η μπάλα κύλησε στο μπαλκόνι. Διαφορετική εκδοχή για το τι έγινε από τον παππού

Ολα σημειώθηκαν σε σπίτι συγγενικού προσώπου όπου είχε μεταβεί η 37χρονη θεία του παιδιού για να το προσέχει.

 medlabnews.gr iatrikanea

Η μικρή σχόλασε και την παρέλαβε η θεία της, όπως κάθε μεσημέρι, αφού οι γονείς της διατηρούν επιχείρηση και εργάζονταν. Ήταν περί τις 15:30 όταν η 7χρονη έπαιζε με τη θεία και η μπάλα πέρασε στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με τον ALPHA, το κοριτσάκι πήγε να πιάσει την μπάλα και πέρασε μέσα από την τζαμαρία. Ως αποτέλεσμα, τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Ολα σημειώθηκαν σε σπίτι συγγενικού προσώπου όπου είχε μεταβεί η 37χρονη θεία του παιδιού για να το προσέχει.

Οι γείτονες βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους ακούγοντας τη θεία να φωνάζει στην 7χρονη να ανοίξει τα μάτια της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η θεία της που είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία.

«Ακούστηκε η τζαμαρία που έσπασε και μετά σπαρακτικά κλάματα μίας γυναίκας που άρχισε να ουρλιάζει. Πήρα το ΕΚΑΒ και την ΕΛΑΣ, ήρθαν γρήγορα», είπε γείτονας.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ που έδωσαν μεγάλη μάχη για να ελέγξουν την αιμορραγία ενώ έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί.

Για την 7χρονη στήθηκε γέφυρα σωτηρίας και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο Παίδων.

Οι γιατροί στα Επείγοντα, συνδρομή συναδέλφων τους από άλλους ορόφους, για 40 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν την 7χρονη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Στο νοσοκομείο εκτυλίχτηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τη μητέρα να φωνάζει «έχασα το παιδί μου» και συγγενείς να προσπαθούν να την υποβαστάξουν, σύμφωνα με τον ALPHA.

Σε λίγες ημέρες η 7χρονη είχε τα γενέθλιά της.

«Μου είπε ότι πήγαν το παιδί στο Παίδων, ωστόσο, δεν άντεξε παρά τις προσπάθειες κατέληξε» είπε φίλος του παππού της 7χρονης. «Με πήρε αγκαλιά και μου είπε: "Χάσαμε το κορίτσι μας, έκλεισαν τα σπίτια μας"» πρόσθεσε ο ίδιος.

Η 37χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. (τελικά αφέθηκε ελεύθερη)

Νέα εκδοχή για τον θάνατο της 7χρονης στην Καλλιθέα από τον παππού

Διαφορετική εκδοχή για τον τραγικό θάνατο της 7χρονης στην Καλλιθέα έδωσε ο παππούς του παιδιού, υποστηρίζοντας ότι η μικρή δεν έπεσε στην τζαμαρία επειδή έπαιζε, όπως είχε ακουστεί.

Ο ίδιος δεν ήταν μπροστά στο ατύχημα, καθώς εργαζόταν, αλλά από αυτά που έμαθε η μικρή έπεσε από λάθος στην τζαμαρία. Συγκεκριμένα, πήγε να πετάξει ένα χαρτάκι στον κάδο και τότε έπεσε πάνω στην τζαμαρία, η οποία έγινε θρύψαλα και τα γυαλιά την τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιά.

«Τι μπάλα να παίζει το παιδάκι; Τίποτα χαρτάκι έφαγε και πήγε να το πετάξει. Μήπως νομίζεις και εμείς τα παιδιά ξέρουν, έγινε χαμός. Και πήγε να το πετάξει στον κάδο των άχρηστων και πάει και πέφτει πάνω στο τζάμι, έγινε θρύψαλα το τζάμι σε δευτερόλεπτα», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Open Τώρα».

«Εγώ ήμουν στη δουλειά, δεν ξέρω. Ούρλιαζε η κόρη μου “άνοιξε τα ματάκια σου, άνοιξε τα ματάκια σου”. Τι να ανοίξει, το παιδί ήταν σφαγμένο», πρόσθεσε στη συνέχεια. Μάρτυρας   περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν, όταν έφτασαν δύο ασθενοφόρα για να πάει η μικρή στο νοσοκομείο. Η μάρτυρας είπε ότι η 37χρονη θεία κρατούσε την 7χρονη αγκαλιά και ούρλιαζε, ενώ το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. «Εγώ είδα τα ασθενοφόρα και βγήκα προς τα έξω, γιατί είδα και δεύτερο ασθενοφόρο και λέω κάτι θα έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα έβγαινε λοιπόν μια κοπέλα, η θεία του παιδιού κρατώντας ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά», είπε η γυναίκα. «Το κεφαλάκι του ήταν όπως όταν κρατάμε ένα παιδάκι στην αγκαλιά, το κεφαλάκι του ήταν πεσμένο προς τα πίσω, δηλαδή δεν είχε καν τις αισθήσεις του, το πήγε προς το ασθενοφόρο, ούρλιαζε “το παιδί μου, το παιδί μας”. Πήγα εγώ κοντά, αλλά είχε ωστόσο φτάσει και άλλος κόσμος. Ρωτάω έναν κύριο, ο οποίος είπε ότι έμενε στο διπλανό διαμέρισμα και είπε ότι χτύπησε σε τζαμαρία», σημείωσε η μάρτυρας στο «Open Τώρα».


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων