Ιατρικές Ημέρες Καριέρας, από την Careers in White για υγειονομικούς που σκοπεύουν να εργαστούν στην Ευρώπη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ιατρικές Ημέρες Καριέρας, από την Careers in White για υγειονομικούς που σκοπεύουν να εργαστούν στην Ευρώπη


Το Careers in White ανακοινώνει την έναρξη του 12ου κύκλου Ιατρικών Ημερών Καριέρας στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτεροι εργοδότες του κλάδου θα παρευρεθούν σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ 1 Μαρτίου και 24 Μαΐου 2015.  

Στην Ελλάδα οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην: 
  • Αθήνα, 23 Μαΐου, ώρες 10:00 – 16:00, στο Electra Palace Hotel  (Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα)
  • Θεσσαλονίκη, 24 Μαΐου, ώρες 10:00 – 16:00, στο Electra Palace Hotel Thessaloniki (Πλ. Αριστοτέλους).
Το Careers in White είναι μια ιδέα που χτίστηκε από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών από το 2008. Η 12η σειρά εκδηλώσεων φέτος φέρνει, εκτός από τους κορυφαίους εργοδότες στον κλάδο, νέους εργοδότες που αναζητούν ειδικευόμενους και ειδικούς γιατρούς, νοσηλευτές, οδοντιάτρους, φυσιοθεραπευτές, φοιτητές, φαρμακοποιούς, ερευνητές και μαίες.

Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους και να τους παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο των θέσεων εργασίας. Εκτός από την προσφορά ελκυστικών μισθών, οι εργοδότες παρέχουν επίσης μαθήματα γλώσσας και επαγγελματική καθοδήγηση. 

“Οι εκδηλώσεις μας λαμβάνουν συνεχώς την εκτίμηση και την υποστήριξη αυτών που ενδιαφέρονται να χτίσουν την καριέρα τους στον Ιατρικό τομέα. Επίσης, οι εργοδότες μένουν πολύ ευχαριστημένοι με τα επαγγελματικά προσόντα των υποψηφίων, που μέσω των εκδηλώσεών μας καταφέρνουν να υπογράψουν μόνιμα συμβόλαια ή συμβάσεις πρόσληψης.” – λέει ο Bogdan Covaliu, Γενικός Διευθυντής του Careers in White International.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με τίτλο:
 "How to Improve your Medical English Communication Skills" από την κα Μαρία Χιόνη, στις 2.00μμ. Κατά την διάρκεια της ομιλίας μια Ελληνίδα γιατρός που ζεί και εργάζεται τον τελευταίο καιρό στην Μεγάλη Βρετανία θα μεταφέρει την εμπειρία της στο ακροατήριο.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.




ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων