Δωρεάν μαστογραφίες στο Αρεταίειο, από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2015 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δωρεάν μαστογραφίες στο Αρεταίειο, από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες αποφάσισε να προσφέρει, με αφορμή τον μήνα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, Οκτώβριο, το Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δωρεάν προληπτικό έλεγχο σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες αποφάσισε να προσφέρει, με αφορμή τον μήνα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, Οκτώβριο, το Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής- η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι στηρίζεται από την εταιρία Bayer- θα δοθεί η δυνατότητα εκτέλεσης 50 μαστογραφιών, δωρεάν, στη Μονάδα Μαστογραφίας του Εργαστηρίου Ακτινολογίας του Αρεταίειου Νοσοκομείου. 

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2015, ενώ οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν ραντεβού ή να ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο του Τμήματος (210 7286162).

"Λόγω των δυσκολιών που έχουν ανακύψει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, η συνεισφορά  αυτή κρίνεται επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε" ανέφερε η Καθηγήτρια Ακτινολογίας Λ.Ε. Μουλοπούλου, Διευθύντρια του Α’ Εργαστηρίου Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, τονίζοντας παράλληλα πως στην Ελλάδα ετήσια μαστογραφία πραγματοποιεί μόνο το 50% του γυναικείου πληθυσμού που θα έπρεπε να εξεταστεί.
Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της Μονάδας Απεικόνισης Μαστού, Λέκτορες κ. Ηλίας Πριμέτης και κα Ευαγγελία Πανουργιά τόνισαν ότι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σώζει ζωές. 

Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών, ανάλογα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων