Γιατροί του Κόσμου: Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα στην Καλαμάτα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιατροί του Κόσμου: Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα στην Καλαμάτα


Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη. Μέσα από μία σειρά επισκέψεων της Κινητής Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής Μονάδας σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, οι Γιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε αυτές για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.
Στο πλαίσιο αυτό, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα το Σάββατο 7 και τη Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας από τις 09:00-14:00.
Η Μονάδα θα παρέχει δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση
  • φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων
  • προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας
  • εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά

H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 58.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.



ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων