2ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Γενετική, Γηριατρική και την Έρευνα νευροεκφυλιστικών νόσων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

2ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Γενετική, Γηριατρική και την Έρευνα νευροεκφυλιστικών νόσων


Για δεύτερη φορά  τρείς από τους πιο σύγχρονους και δημοφιλείς επιστημονικούς κλάδους συνυπάρχουν σε ένα συνέδριο στην Ελλάδα, στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Γενετική, Γηριατρική και την Έρευνα νευροεκφυλιστικών νόσων, 2nd World Congress "GeNeDis 2016" με τίτλο ‘Geriatrics and Neurodegenerative Diseases Research’ που  θα πραγματοποιηθεί στην Σπάρτη , 20-23 Οκτωβρίου 2016.
Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς ξεκινώντας από την πρόοδο στο ερευνητικό πεδίο και τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις, μέχρι τη κλινική πράξη και τις φαρμακευτικές εφαρμογές. 
Νομπελίστες  και κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από Ευρώπη και Αμερική, θα συζητήσουν για τις τελευταίες μεγάλες προκλήσεις στο χώρο της επιστημονικής έρευνας , για τους νέους  στόχους των φαρμακευτικών ουσιών, για την ανάπτυξη νέων βιολογικών δεικτών, για τις νέες τεχνικές απεικόνισης και  τα νέα πρωτόκολλα, για την έγκαιρη διάγνωση των νευροεκφυλιστικών ασθενειών, καθώς και για πλήθος άλλων επιστημονικών επιτευγμάτων. Την ίδια ώρα στο συνέδριο θα ανακοινωθούν σημαντικά επιστημονικά ερευνητικά αποτελέσματα.
Να σημειωθεί ότι μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων Επιστημόνων απαρτίζει την Επιστημονική Οργανωτική Επιτροπή, ενισχύοντας και προβάλλοντας την ελληνική αυτή πρωτοβουλία.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει το  Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με τα ΤΕΙ Ιονίων νήσων, με το Wilfrid Laurier University, στο Οντάριο του Καναδά και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων