Εκπαίδευση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ σε θέματα Ιατροδικαστικής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκπαίδευση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ σε θέματα Ιατροδικαστικής


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με αντικείμενο θέματα Ιατροδικαστικής και εκπαιδευτικό προσωπικό της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας (ΕΙΕ). 
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται μία τέτοια διαδικασία, κατά την οποία μόνο φέτος συμμετείχαν περί τα 300 στελέχη σε δέκα εκπαιδευτικές σειρές. Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση σε θέματα ιατροδικαστικής, προκειμένου να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα τους.

Οι επιδόσεις των εκπαιδευόμενων ήταν άριστες, ενώ το πρόγραμμα για μία ακόμη χρονιά κρίθηκε ως πλήρως επιτυχημένο. Σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευομένων, μεταξύ άλλων, τους επιδόθηκαν πιστοποιητικά σπουδών από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Ιωάννη Χουζούρη, τον Πρόεδρο της ΕΙΕ, Ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και άλλων Αξιωματικών της Σχολής και ιατροδικαστών.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων