14ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, 09.06.2016 στο ΙΑΣΩ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

14ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, 09.06.2016 στο ΙΑΣΩ

Η ανάγκη για πρακτική άσκηση των γυναικολόγων σε μεθόδους αντιμετώπισης ασθενών με HPV σχετιζόμενες βλάβες είναι σήμερα μεγαλύτερη από ποτέ. Στην προσπάθεια αυτή, και μέσα στο πλαίσιο του 14ου Ευρωπαϊκού Σεμιναρίου Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2016 και ώρα 08:30, το πρακτικό μέρος “Hands on” του σεμιναρίου στην Κλινική  ΙΑΣΩ, Λεωφ. Κηφισίας 37-39 Μαρούσι. Το θεωρητικό μέρος  του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου του 2016 στο ξενοδοχείο ΗILTON Aθηνών.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι η μόλυνση με τον ιό HPV είναι αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη καρκίνου όχι μόνο στον τράχηλο της μήτρας, αλλά και σε άλλες ανατομικές περιοχές του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας, όπως ο κόλπος, το αιδοίο και ο πρωκτός.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του σεμιναρίου και Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Διακομανώλη, θα δοθεί έμφαση στην θεραπεία των προκαρκινικών αλλοιώσεων και την πρόληψη καρκίνου τραχήλου μήτρας.

Το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κολποσκόπησης (European Federation for Colposcopy, EFC) και τη Βρετανική Εταιρεία Κολποσκόπησης (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology, BSCCP) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων