Συνεχίζεται η εκκαθάριση των υποβολών των παρόχων υγείας του ΕΟΠΥΥ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνεχίζεται η εκκαθάριση των υποβολών των παρόχων υγείας του ΕΟΠΥΥ


Συνεχίζεται η εκκαθάριση των υποβολών των παρόχων υγείας του ΕΟΠΥΥ στο πλαίσιο εξορθολογισμού των πληρωμών του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, έως την 7η Σεπτεμβρίου 2016 ενταλματοποιήθηκαν προς πληρωμή υποβολές δαπανών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου - Μαρτίου – Απριλίου σε όλους τους παρόχους. Ενδεικτικά:
• Από 98,1% (Ιδιωτικές Κλινικές ) έως και 100% (Πολυϊατρεία, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης – Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Ψυχιατρικές Κλινικές) κυμαίνεται το ποσοστό του συνόλου των υποβολών που έχουν ήδη αποζημιωθεί ή έχουν εκδοθεί εντάλματα πληρωμών για τον Ιανουάριο 2016.
• Από 85,4% (Κέντρα Αποθεραπείας Αποκατάστασης, κλειστής νοσηλείας) έως και 100% (Ιατρικές Επισκέψεις, Φυσικοθεραπευτές, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης – Μονάδες Τεχνητού Νεφρού) κυμαίνεται το ποσοστό του συνόλου των υποβολών που έχουν ήδη αποζημιωθεί ή έχουν εκδοθεί εντάλματα πληρωμών για τον Φεβρουάριο 2016.
• Από 87,5% (Πολυϊατρεία, Διαγνωστικά) έως και 100% (Ιατρικές Επισκέψεις, Φυσικοθεραπευτές, Κέντρα Αποθεραπείας Αποκατάστασης, κλειστής νοσηλείας) κυμαίνεται το ποσοστό του συνόλου των υποβολών που έχουν ήδη αποζημιωθεί ή έχουν εκδοθεί εντάλματα πληρωμών για τον Μάρτιο 2016.
 Αντίστοιχα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ενταλματοποίησης των αποζημιώσεων προς όλους τους παρόχους για τον Απρίλιο 2016.
Αναφορικά με το Δελτίου Τύπου (5/9) του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενημερώνει ότι έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα έχουν οριστικοποιηθεί οι υποβολές μηνός Απριλίου. Ο προγραμματισμός προβλέπει επιτάχυνση των ενεργειών για γρηγορότερη εκκαθάριση και ενταλματοποίηση των απαιτήσεων και των επόμενων μηνών. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων