Έναρξη Σχολής Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Διδυμοτείχου Ε.Ε.Σ. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έναρξη Σχολής Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Διδυμοτείχου Ε.Ε.Σ.

Με  αφορμή  την έναρξη  της  Σχολής Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Διδυμοτείχου του  Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού, το Τμήμα Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. καλωσορίζει  τους νέους  Δόκιμους Σαμαρείτες και τους εύχεται ολόψυχα Καλή Εκπαιδευτική Χρονιά με Υγεία σε  αυτούς και τους Εκπαιδευτές τους.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας, σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων με παρόμοιο αντικείμενο και δράση.
Συνολικά, η βασική εκπαίδευση είναι διάρκειας 15 μηνών. Εκτός από τα μαθήματα (θεωρητικά και πρακτικά), οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) των οικείων δημόσιων νοσοκομείων ή Κέντρων Υγείας και παράλληλα συμμετέχουν στις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (καλύψεις, αποστολές κ.α.) με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας.

Η Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών προετοιμάζει τους επόμενους Εθελοντές Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων