Check4Health: Πρόγραμμα πρόληψης με απεριόριστες εξετάσεις (δωρεάν ή με ελάχιστη συμμετοχή) για όλους και για ασθενείς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Check4Health: Πρόγραμμα πρόληψης με απεριόριστες εξετάσεις (δωρεάν ή με ελάχιστη συμμετοχή) για όλους και για ασθενείς

Το Check4Health είναι η πρώτη δράση του κοινωνικού προγράμματος «Ομπρέλα Υγείας» του Medlabnews.gr – ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ, που θα περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων με σκοπό τη διασφάλιση της πρόληψης και την υποστήριξη της υγείας για όλους.

του Νίκου Ροδοκάλη, medlabnews.gr
Η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), για να τονισθεί η συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομική, ψυχολογική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Κάθε μέρα βλέπουμε ανθρώπους που αναγκάζονται να κάνουν εξετάσεις, που έχει ζητήσει ο γιατρός και που το κόστος τους είναι ιδιαίτερα υψηλό. 
Κάθε μέρα υπάρχουν ασθενείς που είτε έχουν κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας είτε μια σοβαρή χρόνια πάθηση που πρέπει να καλύψουν είτε την συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ, είτε εξολοκλήρου το κόστος εξετάσεων που μπορεί να είναι 40, 50 ή και 1500 Ευρώ. Βλέποντας αυτό και λαμβάνοντας υπόψη μας την άθλια οικονομική κατάσταση, ψάξαμε, συζητήσαμε, βρήκαμε και αναπτύξαμε το πρόγραμμα Check4Health.



Επιλέξαμε την σημερινή ημέρα την ημέρα της ιδιωτικής Ασφάλισης για να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα Check4Health. 


Το Check4Health είναι η πρώτη δράση του κοινωνικού προγράμματος «Ομπρέλα Υγείας» του Medlabnews.gr – ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ, που θα περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων με σκοπό τη διασφάλιση της πρόληψης και την υποστήριξη της υγείας για όλους.

Το Check4Health είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης με διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, χωρίς διακρίσεις, ακόμα και για ασθενείς.nn
Μπορούν να ασφαλιστούν άτομα κάθε ηλικίας (ενήλικες και παιδιά από 3 μηνών) και εφόσον απευθύνεται σε όλους, ασθενείς και μη, δεν απαιτείται συμπλήρωση ιατρικού ερωτηματολογίου.

Πάσχοντες με χρόνια ή/και σοβαρά νοσήματα, όπως ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιαγγειακές παθήσεις, σπάνια σύνδρομα, καρκινοπαθείς, ρευματοπαθείς κλπ μπορούν πλέον να κάνουν διαγνωστικές εξετάσεις δωρεάν ή με ελάχιστη συμμετοχή, ακόμα και χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.

Με 15€ τον μήνα, μόνο, μπορείτε να κάνετε όσες εξετάσεις θέλετε ΔΩΡΕΑΝ ή με ελάχιστη συμμετοχή, που είτε αφορούν την πάθησή σας είτε όχι, είτε τις έγραψε γιατρός είτε όχι, είτε έχετε ΕΟΠΥΥ είτε όχι. Το πρόγραμμα καλύπτει κάθε διαγνωστική, μη επεμβατική εξέταση, ακόμα και τις πλέον εξειδικευμένες.

Το πρόγραμμα καλύπτει κάθε διαγνωστική, μη επεμβατική εξέταση, ακόμα και τις πλέον εξειδικευμένες.
Εξετάσεις όπως μαγνητικές και PET/CT, εξετάσεις εξωσωματικής γονιμοποίησης, μοριακής βιολογίας, κυτταρογενετικής κ.α. καλύπτονται από το νέο αυτό πρόγραμμα.

Οι εξετάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους ασφαλισμένους στο πρόγραμμα εάν υπάρχει παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ, ή υπάρχει 15% συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος της εξέτασης εάν δεν υπάρχει παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ. Ο ασφαλισμένος μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστο αριθμό εξετάσεων σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τις απεριόριστες εξετάσεις, ο ασφαλισμένος απολαμβάνει και επιπλέον προνόμια, όπως ειδικές εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας και οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Λόγω της καινοτομίας και της ιδιαίτερης φύσης του προγράμματος αυτού, σας προτείνουμε να μη χάσετε χρόνο και να επισπεύσετε τη συμμετοχή σας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για το νέο καινοτόμο πρόγραμμα Check4Health με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
  • 1. Καλέστε στο 211 700 40 91 (Ώρες εξυπηρέτησης 11.00 – 17.00 Δευτέρα - Παρασκευή)
  • 2. Συμπληρώστε την φόρμα (εδώ) με ή στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, περιοχή, τηλέφωνο, e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση asfaleia@iatrikanea.gr και εξειδικευμένος σε θέματα ασφάλισης σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
Πηγή: iatrikanea.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων