Θα ισχύσει και φέτος το 5% για τους καρκινοπαθείς υποψήφιους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θα ισχύσει και φέτος το 5% για τους καρκινοπαθείς υποψήφιους

το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να τροποποιήσει τη σχετική διάταξη του νόμου που είχε καταθέσει και ψηφίσει στη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2017.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση ότι από φέτος δεν θα ισχύει για τους καρκινοπαθείς μαθητές της Γ΄ Λυκείου η διάταξη του 5% για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να τροποποιήσει τη σχετική διάταξη του νόμου που είχε καταθέσει και ψηφίσει στη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2017. 

Η δήλωση της Μ. Τζούφη

Σε γραπτή της δήλωση, η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη αναφέρει ότι το υπουργείο «έχει συντάξει διάταξη νόμου, η οποία θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα προς ψήφιση στη Βουλή, που επαναφέρει τη διαδικασία που ίσχυε μέχρι τώρα για τη χρήση της ευεργετικής διάταξης του 5%, για τη εισαγωγή υποψηφίων που έπασχαν από νεοπλασματική ασθένεια στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας».
«Συνεπώς και στις φετινές εξετάσεις, θα ισχύει ό,τι ακριβώς ίσχυε και πέρυσι» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κ. Τζούφη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων