Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

19/7/18

Συνεργασία AbbVie και Mylan για το HumiraΣτις 17 Ιουλίου 2018, η AbbVie ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνίες άδειας εκμετάλλευσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με την Mylan έναντι της προτεινόμενης από τη Mylan βιοϊσοδυναμίας με το Humira της AbbVie, το adalimumab. Το προϊόν της AbbVie πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 18,43 δισ. Δολαρίων το 2017.


Σύμφωνα με τους όρους των συμφωνιών, η AbbVie θα χορηγήσει στην Mylan μη αποκλειστική άδεια χρήσης με συγκεκριμένες ημερομηνίες στην πνευματική ιδιοκτησία της AbbVie σχετικά με το Humira στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διάφορες άλλες χώρες του κόσμου όπου η AbbVie έχει πνευματική ιδιοκτησία, εξαιρουμένης της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την AbbVie, η αμερικανική άδεια της Mylan θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου 2023. Η Mylan θα καταβάλει δικαιώματα στην AbbVie για τη χορήγηση της αδείας για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Humira μόλις κυκλοφορήσει το βιοϊσοδύναμο προϊόν της Mylan. Η Mylan αναγνωρίζει την εγκυρότητα των αδειοδοτημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η AbbVie δεν θα κάνει καμία πληρωμή στην Mylan.

Source: AbbVie

medlabnews.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Συνεργασία AbbVie και Mylan για το Humira Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.