Απίστευτο: Προκήρυξη 158 θέσεων στο Νοσοκομείο Θήρας, συνοδευόμενη με συνθήματα ΣΥΡΙΖΑ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απίστευτο: Προκήρυξη 158 θέσεων στο Νοσοκομείο Θήρας, συνοδευόμενη με συνθήματα ΣΥΡΙΖΑ

Προκήρυξη με συνθήματα
του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr

Προκήρυξη για θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ για το Γ.Ν. Θήρας, 158 θέσεων με σύμβαση αορίστου χρόνου. Έχουν γίνει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Νοσοκομείου πολλές προσπάθειες πρόσληψης προσωπικού αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν είχε προβλεφτεί που θα διαμένει αυτό το προσωπικό με αποτέλεσμα το κόστος των νεοπροσλαμβανομένων να είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Γιατροί που πήγαν στο νοσοκομείο αναγκάστηκαν σε παραίτηση βλέποντας το δυσβάστακτο κόστος διαμονής και έχοντας μισθό 750 Ευρώ.
Κατόπιν τούτου εντύπωση προκαλεί ο τρόπος επικοινωνίας της νέας προκήρυξης από το νοσοκομείο περιέχοντας στοιχεία προπαγάνδας και το σύνθημα ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.


Η προκήρυξη


Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 24/ΑΣΕΠ/13-09-2018) και στη Διαύγεια (Α.Δ.Α. ΨΣΒ5ΟΡΡ3-ΕΗΨ ) η προκήρυξη του διαγωνισμού που αφορά στην πλήρωση εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν. Θήρας). Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σήμερα και στις ιστοσελίδες του Α.Σ.Ε.Π., της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. και του Γ.Ν. Θήρας.

Με τον τρόπο αυτό το Γ.Ν. Θήρας, το νοσοκομείο που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας στις 15/06/2018 και ξεκίνησε τη λειτουργία του τρεις ημέρες αργότερα, μπαίνει σε μία άλλη εποχή με μόνιμο και περισσότερο προσωπικό, μία εποχή ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης των τμημάτων του και περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τόσο προς τους κατοίκους της Σαντορίνης, όσο και προς τον πολυπληθή τουριστικό πληθυσμό.

Από την έναρξη λειτουργίας του Γ.Ν. Θήρας, το έχουν επισκεφθεί συνολικά 116.316 (έως 31/08/2018) χιλιάδες ασθενείς, 48.794 το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και 65.348 τα Εξωτερικά Ιατρεία. Στις χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 284 χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ 103 οικογένειες εμπιστεύτηκαν το Μαιευτικό Τμήμα μας για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους με ασφάλεια.

Το Δημόσιο Γ.Ν. Θήρας είναι η μοναδική δευτεροβάθμια δομή Υγείας στο νησί μας και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Θηραϊκής Κοινωνίας. Οι Σαντορινιοί έχουν πλέον το νοσοκομείο τους γιατί... ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων