Πρόγραμμα «Προληπτικές Εξετάσεις Υγείας» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πρόγραμμα «Προληπτικές Εξετάσεις Υγείας»

Ο ΟΠΑΠ, έχοντας αναγνωρίσει την ανάγκη θωράκισης της υγείας μας, υλοποιεί σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους
Η πρόληψη σώζει ζωές και είναι υποχρέωση όλων μας. Στην Ελλάδα, η έννοια της Πρόληψης έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των περισσοτέρων με τις ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις, το γνωστό check-up. Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι μεν χρήσιμος, κυρίως όταν γίνεται προγραμματισμένα και σύμφωνα με το προφίλ υγείας του κάθε ατόμου, αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται από την υιοθέτηση υγιών προτύπων συμπεριφοράς.
Ο ΟΠΑΠ, έχοντας αναγνωρίσει την ανάγκη θωράκισης της υγείας μας, υλοποιεί σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους, με τη συνεργασία των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων και των τοπικών φορέων.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής & Οδοντιατρικής και η Κινητή Διαγνωστική Μονάδα Προληπτικής Οφθαλμιατρικής & Ακουολογικής του «Χαμόγελου του Παιδιού» επισκέπτονται διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να προσφέρουν μια σειρά προληπτικών εξετάσεων υγείας τόσο σε ενήλικο όσο και σε ανήλικο πληθυσμό.
Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που σαν στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων ατόμων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων.
Για να κλείσετε το ραντεβού σας για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, καλέστε στα τηλέφωνα που θα βρείτε στον παρακάτω χάρτη ή εναλλακτικά κατεβάστε εδώ (http://media.opap.gr/Swf/omadaprosforas-landing.html ) την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» ΟΠΑΠ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων