Ο Μπόνο, των U2, ξαναβρήκε την φωνή του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Μπόνο, των U2, ξαναβρήκε την φωνή του

Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου

Ο Μπόνο, ο γνωστός τραγουδιστής των U2, ανακοίνωσε ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία που έχει προγραμματιστεί να κάνει το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα, μετά το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο Βερολίνο, όταν αφού τραγούδησε μόνο μερικά τραγούδια μπροστά σε χιλιάδες θεατές χάθηκε η φωνή του και το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία. 

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ ο ατζέντης του, ο Μπόνο διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του και η περιοδεία του συγκροτήματος θα συνεχιστεί όπως προβλεπόταν.
"Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία", σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας "την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος αποσοβήθηκε".
Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής υπογραμμίζει ότι τη χαρά του αυτή μετριάζει η επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και δεσμεύεται ότι το γκρουπ θα επιστρέψει για μια συναυλία εκεί στις 13 Νοεμβρίου για να αποζημιώσει αυτούς που βρίσκονταν εκεί. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων