Εκστρατεία ενημέρωσης από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για τα εμβόλια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκστρατεία ενημέρωσης από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για τα εμβόλια

Η δράση αυτή του ΠΦΣ που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στο κέντρο της Αθήνας
Με κεντρικό σύνθημα «ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ξεκίνησε σήμερα με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τον εμβολιασμό .


Η δράση αυτή του ΠΦΣ που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στο κέντρο της Αθήνας , περιλαμβάνεται στον γενικότερο σχεδιασμό, προσανατολισμένο στην ευαισθητοποίηση και την συμμόρφωση του κοινού και των ασθενών σε θέματα πρόληψης και φαρμακευτικής φροντίδας.

Όσον αφορά στο θέμα του εμβολιασμού έχει τοποθετηθεί ειδικό σταντ ενημέρωσης στην αρχή της οδού Ερμού στο Σύνταγμα. Ταυτόχρονα η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται και από την αναμετάδοση ραδιοφωνικών κοινωνικών μηνυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων θα συνεχισθεί και σε θέματα που καθημερινά καλείται και μπορεί να διαχειρισθεί ο Φαρμακοποιός, όπως η συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή, η καταπολέμηση της παχυσαρκίας, η ενημέρωση του διαβητικού ασθενούς κλπ, σε συνεργασία πάντα και την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης «Ο Φαρμακοποιός δέχεται καθημερινά πλήθος ερωτήσεων των ασθενών μετά την επίσκεψη στον γιατρό. Και αυτό γιατί η πρόσβαση στο φαρμακείο είναι άμεση και ο Φαρμακοποιός βρίσκεται εκεί για να απαντήσει. Η συνεισφορά του σε θέματα φαρμακευτικής φροντίδας είναι σημαντική και χρήσιμη».


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων