ΕΟΦ: Ανακαλούνται γνωστά αντισηπτικά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΕΟΦ: Ανακαλούνται γνωστά αντισηπτικά

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, τα παραπάνω προϊόντα δε διαθέτουν την προβλεπόμενη από το άρθρο 17 παρ. 1του Κανονισμού (ΕΕ) 528/2012 άδεια.
Την απαγόρευση της διακίνησης και διάθεσης των αντισηπτικών προϊόντων «Aseptoman Med» και «Aseptoderm 2% CHG», ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, τα παραπάνω προϊόντα δε διαθέτουν την προβλεπόμενη από το άρθρο 17 παρ. 1του Κανονισμού (ΕΕ) 528/2012 άδεια.
Το «Aseptoman Med» είναι ένα υγρό απολυμαντικό χεριών έτοιμο προς χρήση με βάση την αιθανόλη για επάλειψη στο δέρμα. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή απολύμανση χεριών με ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας.
Ενώ, το «Aseptoderm 2% CHG» είναι ένα αλκοολούχο αντισηπτικό δέρματος για ψεκασμό ή τρίψιμο της επιφάνειας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντισηψία δέρματος πριν από ενέσεις, παρακεντήσεις, αιμοληψίες, καθετηριασμούς, χειρουργικές μικροεπεμβάσεις και μικροτραύματα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων