Λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία Karavan μετά από 37 χρόνια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία Karavan μετά από 37 χρόνια

Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί
Η ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan, γνωστή για τα ανατολίτικα γλυκά στα ψυγεία της, βάζει λουκέτο μετά από 37 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά.

Ήδη έκλεισε τα πέντε καταστήματά της σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά, ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και τα καταστήματά της στην Γλυφάδα και στο Κολωνάκι.

Η ανακοίνωση που θυροκολλήθηκε στις προσόψεις καταστημάτων που ήδη έκλεισαν, αναφέρει μόνο το εξής:

«Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία δύο καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι να διατεθεί το απόθεμα. Παράλληλα έχει «κατέβει» και η ιστοσελίδα της αλυσίδας με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων