Διαγράφηκε χρέος χιλιάδων ευρώ Χανιώτισσας οφειλέτριας με 5 παιδιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διαγράφηκε χρέος χιλιάδων ευρώ Χανιώτισσας οφειλέτριας με 5 παιδιά

Με απόφαση δικαστηρίου απαλλάχθηκε πλήρως από τα συνολικά χρέη 26.536.67 ευρώ, που βάραιναν την ίδια και την πολύτεκνη οικογένειά της.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγα 24ωρα μία 40χρονη Δημόσια υπάλληλος στα Χανιά, που με απόφαση δικαστηρίου απαλλάχθηκε πλήρως από τα συνολικά χρέη 26.536.67 ευρώ, που βάραιναν την ίδια και την πολύτεκνη οικογένειά της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, το Ειρηνοδικείο Χανίων δεχόμενο την αίτηση της έγγαμης μητέρας πέντε παιδιών, που χρωστούσε σε δύο διαφορετικές τράπεζες, ένα καταναλωτικό δάνειο και μία πιστωτική κάρτα, ρύθμισε τα χρέη της ορίζοντας “μηδενικές” καταβολές.
Να σημειωθεί πως η 40χρονη δανειολήπτρια, που εργάζεται ως συμβασιούχος, σε νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν έχει περιουσιακά στοιχεία ή άλλα έσοδα, πέρα από τον μισθό της.


zarpanews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων