Αποκάλυψη-βόμβα: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ έδινε “μαϊμού” ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αποκάλυψη-βόμβα: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ έδινε “μαϊμού” ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς

Ένας υπάλληλος του ΕΦΚΑ χορηγούσε “μαϊμού” ΑΜΚΑ σε δεκάδες αλλοδαπούς
Ένας υπάλληλος του ΕΦΚΑ χορηγούσε “μαϊμού” ΑΜΚΑ σε δεκάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν πληρούσαν τα κριτήρια και δεν δικαιούνταν να λάβουν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, όπως αποκάλυψε ο υποδιοικητής του ΕΦΚΑ, Κώστας Τσαγκαρόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος έκανε λόγο για σκανδαλώδη περίπτωση, καθώς μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί παράνομη έκδοση ΑΜΚΑ σε 15 μετανάστες και πρόσφυγες. Μάλιστα, όπως είπε, στα έγγραφα των υποτιθέμενων αιτήσεων που είχαν υποβάλλει για την έκδοση του ΑΜΚΑ, δήλωναν όλοι την ίδια διεύθυνση.
Ο υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να μην μπορεί να υποβάλλει παραίτηση και να γλιτώσει έτσι τον πειθαρχικό έλεγχο.
Σε ότι αφορά τις αποφάσεις του ΣτΕ, το οποίο έκρινε παράνομες πολλές από τις διατάξεις περί περικοπών σε συντάξεις, ορίζοντας και την απόδοση αναδρομικών, ο κ. Τσαγκαρόπουλος είπε ότι “αυτή η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις, όπως έχουν κατ΄ επανάληψη δηλώσει ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εργασίας. Περιμένουμε να καθαρογραφούν οι αποφάσεις, να δούμε τι ακριβώς ορίζουν και να δρομολογήσουμε την επιστροφή των χρημάτων στους συνταξιούχους”.
Πηγή: ΑΝΤ1

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων