Τρίκαλα: Ηλεκτρικά μηχανάκια για άτομα με αναπηρίες κάνουν ευκολότερη τη ζωή των ΑμεΑ στην πόλη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τρίκαλα: Ηλεκτρικά μηχανάκια για άτομα με αναπηρίες κάνουν ευκολότερη τη ζωή των ΑμεΑ στην πόλη

: Τα Τρίκαλα έχουν κάνει μεγάλα βήματα για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Αμαξίδια που γίνονται σκούτερ όπως και ποδήλατα.
ΑΜΕΑ: Τα Τρίκαλα έχουν κάνει μεγάλα βήματα για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Αμαξίδια που γίνονται σκούτερ όπως και ποδήλατα.

ΑΜΕΑ: Νέο πρόγραμμα για τον πολίτη

Ο Δήμος Τρικάλων εκσυγχρονίζετε, το Cities4people είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο έλαβε μέρος στα Τρίκαλα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λαμβάνει χώρα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Έχει σκοπό την καλυτέρευση της κινητικότητας, μέσα από πολλές καινοτόμες ιδέες και υποστηρικτικά εργαλεία. Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό το να βελτιώσει το επίπεδο ζωής των πολιτών μέσω πολλών καινοτομιών των οποίων θα λάβουν μέρος.

ΑΜΕΑ: Εκσυγχρονισμένα αναπηρικά αμαξίδια

Με μόνο λίγες άπλες κινήσεις τα αμαξίδια αυτά μπορούν να μετατραπούν σε σκούτερ. Αυτή η καινοτομία θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου για όπιον έχει αυτό το σκούτερ. Ο Δήμος των Τρικάλων βοηθά στο να μπορούν οι άνθρωποι με αναπηρίες να παραλάβουν το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μηχανισμό. Αυτό γίνεται, αν ο πολίτης δώσει τα στοιχεία του και υπογράψει ένα σχετικό έγγραφο.

ΑΜΕΑ: Εύκολη αποθήκευση αντικειμένων και μετακίνηση

Δημιουργία ερμαριών σχεδιάζουν στα Τρίκαλα. Είναι χώροι στους οποίους θα μπορεί κάποιος να αποθήκευση τα προσωπικά του αντικείμενα. Δίνονται σε πολίτες αλλά και σε τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη.
Έχουν πολλά μεγέθη. Ως αναφορά την διευκόλυνση των μετακινήσεων θα δίνετε ένα κίτρινο ποδήλατο.

ΑΜΕΑ: Η γιορτή ποδοσφαίρου

Στις 23 Ιουνίου το 2019 μαζεύτηκαν παιδιά όλων των ηλικιών στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Εκεί έλαβε χώρα μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βοήθησαν με τη συγκεκριμένη δράση.

enimerotiko.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων