Φρίκη Ήθελαν να βιώσουν εικονικό πνιγμό, με το παιχνίδι του πνιγμού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φρίκη Ήθελαν να βιώσουν εικονικό πνιγμό, με το παιχνίδι του πνιγμού

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την κρεμάλα είχαν δέσει σε δέντρο παιδιά ηλικίας 10-12 ετών και με αυτή φέρονται να έκαναν εικονικούς πνιγμούς.
Κρεμάλα φτιαγμένη από σκοινί βρήκαν οι υπάλληλοι του δήμου στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.


Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την κρεμάλα είχαν δέσει σε δέντρο παιδιά ηλικίας 10-12 ετών και με αυτή φέρονται να έκαναν εικονικούς πνιγμούς.
Τα παιδιά είπαν στους υπαλλήλους του δήμου ότι «ήθελαν να δουν πως αισθάνεται κανείς όταν αυτοκτονεί». «Κάναμε πρόβες» φέρονται να είπαν τα παιδιά, σύμφωνα με τους υπαλλήλους του δήμου που μίλησαν στο Star.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, που έχει γίνει μόδα και στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό και στις αρχές Νοεμβρίου δύο παιδιά από το Λουτράκι κατέληξαν στο νοσοκομείο παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού».

Τι είναι το «παιχνίδι του πνιγμού»


Ένα από τα παιχνίδια που κατά περιόδους εμφανίζονται στο διαδίκτυο και δύνανται να βάλουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων είναι το «παιχνίδι του πνιγμού».
Εκατοντάδες άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας, ανεβάζουν στο διαδίκτυο βίντεο που έχουν τραβήξει οι ίδιοι και στα οποία φαίνεται να αυτοστραγγαλίζονται προκειμένου να νιώσουν για μερικά δευτερόλεπτα μια αίσθηση «ευφορίας», προτού χάσουν τις αισθήσεις τους.

Δείτε ακόμη:


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων