Πάλεψε με την λευχαιμία νίκησε, με την βοηθεια του ΕΛΠΙΔΑ και χθες παντρεύτηκε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πάλεψε με την λευχαιμία νίκησε, με την βοηθεια του ΕΛΠΙΔΑ και χθες παντρεύτηκε

Ο Παναγιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαντώ - Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, "Ελπίδα".
Ο Παναγιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαντώ - Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, "Ελπίδα". Το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.


Η πρόεδρος του ιδρύματος "Ελπίδα" Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανάρτησε μια ευχάριστη είδηση που όλοι χρειαζόμαστε.
Πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος του ιδρύματος έγινε κουμπάρα του Παναγιώτη ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαντώ. Πριν 30 χρόνια, ο Παναγιώτης είχε δώσει τη δική του μάχη με τον καρκίνο και είχε νικήσει, όντας ένα από τα πρώτα παιδιά του Συλλόγου. Ο ίδιος είχε υποβληθεί σε μια τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
Το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη
"Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη, ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια, το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μια από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
Από τότε, είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντας τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γερός και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες, μου έδωσε τη χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ.
Παναγιώτη, σε αυτό σου το νέο σου ξεκίνημα σού εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβώς επιθυμείτε και σας αξίζει.
Για εμένα και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων