Ένας υπέροχος πατέρας: Έμαθε την κορούλα του να γελά κάθε φορά που ακούει βόμβες στη Συρία (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ένας υπέροχος πατέρας: Έμαθε την κορούλα του να γελά κάθε φορά που ακούει βόμβες στη Συρία (video)

Ο Abdullah Al-Mohammad έχει μάθει την τρίχρονη Salwa να γελάει κάθε φορά που ακούγονται βομβαρδισμοί λέγοντας της ότι είναι παιχνίδι.
Δραματικές στιγμές επικρατούν στη Συρία και ένας πατέρας έμαθε τη μικρή του κόρη να γελά κάθε φορά που πέφτουν βόμβες για να μην φοβάται.

Ο Abdullah Al-Mohammad έχει μάθει την τρίχρονη Salwa να γελάει κάθε φορά που ακούγονται βομβαρδισμοί λέγοντας της ότι είναι παιχνίδι.
Η οικογένεια διέμενε στην πόλη Σαρακίμπ, στα ανατολικά του Ιντλίμπ και αναγκάστηκε να φύγει. Πλέον διαμένει σε ένα φιλικό σπίτι στην Σαρμάντα.
Ο πατέρας δεν ήθελε η κορούλα του να τραυματιστεί από τον πόλεμο και για να μην της μείνει ψυχολικό τραύμα την έμαθε να γελά όταν ακούει βόμβες.
Έτσι κάθε φορά που βόμβες πέφτουν κοντά στο σπίτι τους εκείνος ξεκινάει να γελάει και μαζί του γελάει και η κορούλα του. Τότε την ρωτάει αν αυτό που ακούγεται είναι αεροπλάνα ή πυροτεχνήματα. Η μικρούλα ξεσπάει σε γέλια και απαντάει «πυροτεχνήματα».
«Είναι ένα παιδί που δεν καταλαβαίνει τον πόλεμο. Αποφάσισα να της μάθω ένα παιχνίδι προκειμένου να την προστατεύσω την ψυχολογία της από την κατάρρευση» εξήγησε ο Σύρος πατέρας στο Sky News.
Το βίντεο από το δραματικό παιχνίδι πατέρα – κόρης ανέβασε ένας δημοσιογράφος που εξήγησε και τι συμβαίνει. Ωστόσο, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που ανέφεραν ότι θυμίζει τη διάσημη ταινία «La Vita è Bella».
Most children would cry out in fear if they heard falling bombs.

But Abdullah Al-Mohammad in Syria, has taught his three-year-old daughter Salwa to laugh at them rather than fear them.

More on their story here: https://trib.al/NCMOZEC 
233 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων