Βεβαιώσεις Μετακίνησης και Κυκλοφορίας (φόρμες)

Σήμερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΒΟΤΑΝΑ

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

23/3/20

Βεβαιώσεις Μετακίνησης και Κυκλοφορίας (φόρμες)

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης από το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τον πενταψήφιο αριθμό 13033 από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αποστολή SMS από τους πολίτες, για τον ίδιο λόγο, ανακοινώνει η κυβέρνηση για την αποτροπή μετακίνησης “ατίθασων-ανεύθυνων” πολιτών, στα πλαίσια των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν έξι κουτάκια και να απαντούν αντίστοιχες ερωτήσεις στο SMS που θα αποστέλλουν. Και οι δύο μορφές φαίνεται να έχουν αποτρεπτικό χαρακτήρα στην ανεξέλεγκτη μετακίνηση πολιτών αφού ο ουσιαστικός έλεγχός τους μοιάζει ακατόρθωτος και θα είναι δειγματοληπτικός.
Η δήλωση μετακίνησης έχει σκοπό να περιορίσουν οι πολίτες τις εξόδους τους, και να τηρήσουν το “μένουμε σπίτι”, όπως αντίστοιχα ακούστηκε για εκείνους που αποφάσισαν να ταξιδέψουν στα εξοχικά και τόπους καταγωγής τους, τους οποίους -όπως ανέφεραν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς- γνωρίζουν ποιοι είναι, από τις κάμερες ασφαλείας των διοδίων.


18 διευκρινίσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις 30 ημερών