Μένουμε ΣΠΙΤΙ – Ενημερωνόμαστε ΣΩΣΤΑ! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μένουμε ΣΠΙΤΙ – Ενημερωνόμαστε ΣΩΣΤΑ!

Οι συντάκτες του ιατρικού ρεπορτάζ απευθύνουμε έκκληση σε όλους εσάς, να φιλτράρετε τις πληροφορίες που διαβάζετε και να ενημερώνεστε μόνο από έγκυρες πηγές.
Αγαπητοί αναγνώστες,

Εν μέσω της κρίσης που διανύουμε, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για τον κοροναϊό βρισκόμαστε εμείς, οι συντάκτες του medlabnews.gr iatrikanea

Καθημερινά διαχειριζόμαστε τεράστιο όγκο πληροφοριών, νέων δεδομένων, Δελτίων Τύπου από το Υπουργείο Υγείας, τις Ιατρικές Εταιρείες, τους Συλλόγους Ασθενών και όλους τους επίσημους φορείς που εμπλέκονται στη διαχείριση της πανδημίας.

Εργαζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο προσπαθώντας να σας παρέχουμε αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση για την προστασία σας από τη νόσο.

Δυστυχώς το διαδίκτυο και ειδικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίθουν από ψευδείς ειδήσεις που αναπαράγονται με ταχύτητα φωτός και πολλές από αυτές μπορεί να ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας, την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων και γενικά για τη δημόσια υγεία.

Οι συντάκτες του ιατρικού ρεπορτάζ, του medlabnews.gr iatrikanea απευθύνουμε έκκληση σε όλους εσάς, να φιλτράρετε τις πληροφορίες που διαβάζετε και να ενημερώνεστε μόνο από έγκυρες πηγές. Ενυπόγραφα.

Το μήνυμα που σας στέλνουμε είναι το εξής:

Μένουμε ΣΠΙΤΙ – Ενημερωνόμαστε ΣΩΣΤΑ!

Με τις ευχές μας για υγεία και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητά μας,


medlabnews.gr iatrikanea
και όλοι οι συντάκτες του ιατρικού ρεπορταζ


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων