Αποκάλυψη Βερύκιου: Ο γιατρός «μαϊμού» έφαγε 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αποκάλυψη Βερύκιου: Ο γιατρός «μαϊμού» έφαγε 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος με αφορμή την δράση του γιατρού «μαϊμου» που ευθύνεται για τους θανάτους δύο παιδιών
Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος με αφορμή την δράση του γιατρού «μαϊμου» που ευθύνεται για τους θανάτους δύο παιδιών - Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως κομπογιαννίτης γιατρός «άρπαξε».... 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά.



Σε ένα τέτοιο περιστατικό αναφέρθηκε σήμερα και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, ο δεύτερος αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος άνδρας κατάφερε να εξαπατήσει και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.
Ο «γιατρός» φέρεται να απέσπασε το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ από τον κ. Κοντομηνά.
«Του λέω αυτό το λαμόγιο τι είναι; Μου λέει αυτός είναι πράκτορας του CIA» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας στην εκπομπή Ραντάρ.
Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως ο κ. Κοντομηνάς αποτελεί έναν από τους ευφυέστερους του «επιχειρείν» αλλά τον είχε προειδοποιήσει όταν αντίκρισε τον «γιατρό» πως είναι τοξικός.

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε μήνυση στον «γιατρό» ή πράκτορα της CIA ή γιο εφοπλιστή ή πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας (σ.σ. μερικά από τα… πρόσωπα του 47χρονου) και χθες (17.06.2020) πρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων