Αδιανόητο το σχόλιο του Γονίδη για την σεξουαλική παρενόχληση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αδιανόητο το σχόλιο του Γονίδη για την σεξουαλική παρενόχληση

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση

medlabnews.gr iatrikanea

 Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση και όσα είπε προκαλούν έκπληξη.

Στο Σου Κου Family παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης και σίγουρα όσα ανέφερε θα συζητηθούν. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση και όσα είπε αποτελούν έκπληξη.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.»

Το επίμαχο σημείο απο το 3ο λεπτό και μετά

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων