Βάνα Μπάρμπα: έλεγαν και για μένα ψέματα ότι ήμουν παρούσα στο θάνατο ενός ανθρώπου (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βάνα Μπάρμπα: έλεγαν και για μένα ψέματα ότι ήμουν παρούσα στο θάνατο ενός ανθρώπου (video)

H Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στη δική της διαπόμπευση πριν από πολλά χρόνια.

 medlabnews.gr 

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο στούντιο του TLive τη Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πριν από περίπου δύο δεκαετίες και η ίδια είχε διαπομπευτεί.

Αποκαλυπτική για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος ήταν η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Καλεσμένη στην εκπομπή TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πριν από περίπου δύο δεκαετίες και η ίδια είχε διαπομπευτεί.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλοι οι συνάδελφοί της «έχουν εκδιωχθεί πολύ λογικά γιατί μετά από τόσο ντόρο δε μπορούν να βγαίνουν στην τηλεόραση. Εγώ είμαι υπέρ των γυναικών.

Είναι η εποχή που οι φωνές πρέπει να ακούγονται. Δεν είναι τυχαίο που έσπασε το απόστημα αυτή τη στιγμή. Έχουν πέσει οι μάσκες αυτή την εποχή, είναι ο καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Εγώ έκανα μια διαφοροποίηση και ακόμα την υποστηρίζω. Δεν μπορεί να γίνεται τηλεδικαστήριο. Δε μπορούν τα media να βγαίνουν και να λένε μόνα τους. Είπα το εξής, να πάνε στα δικαστήρια, να εκπροσωπηθούν οι παράγοντες και οι θιγόμενοι και τα θύματα και οι θύτες και μόλις βγει η απόφαση να μην ξαναϋπάρξει άδεια γι’ αυτούς».

H Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε επίσης και στη δική της διαπόμπευση πριν από πολλά χρόνια.

«Παλιά, πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα βιώσει μια τεράστια, αδηφάγα κατάσταση, όπου λεγόταν ότι ήμουν με έναν άνθρωπο, που είχα ζήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια, και ότι ήμουν παρούσα όταν είχε φύγει από τη ζωή. Αυτό είχε ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι απίστευτο.

Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε καθημερινά. 23 χρόνια πριν, ήμουν ένα αντικείμενο διαπομπής, υπήρχε διαπόμπευση χωρίς να μπορώ να αμυνθώ, χωρίς να μπορώ να μιλήσω. Να ακούγεται ένα τεράστιο ψέμα. Να ακούγεται παντού ότι ένας άνθρωπος που έχεις ζήσει, που έχεις αγαπήσει, ένα τεράστιο ψέμα, είχα λοιδορηθεί.

Δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Είχα πάθει ένα τρομερό σοκ για την αδικία που είχα υποστεί», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.


Βάνα Μπάρμπα: Έγινε επίτροπος παιδιού από το Πακιστάν

Η Βάνα Μπάρμπα είδε την προσπάθειά της να δικαιώνεται και τον 14χρονο Αμπάς να παραμένει σε ασφαλή χέρια ώστε να συνεχίσει να μεγαλώνει στη χώρα μας, σε ένα υγιές περιβάλλον. «Μας είχε πει ότι "αν πάω σε ίδρυμα, θα φύγω, θα αυτοκτονήσω"».

Από τότε που ο -14χρονος πλέον- Αμπάς από το Πακιστάν ήταν μόλις 2 ετών, έχοντας χάσει την Ελληνίδα μητέρα του και με τον Πακιστανό πατέρα του να μπαινοβγαίνει στη φυλακή (είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της), μεγάλωνε στα χέρια της Φιλιππινέζας οικιακής βοηθού της οικογένειας, Μαριμπέλ. Παράλληλα, όμως, είχε και μία δεύτερη ζεστή "αγκαλιά" να τον προσέχει, φροντίζοντας διακριτικά ότι θα μπορεί να ζει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

"Το σύστημα επιτέλους βοήθησε"

Σε αυτή την προσπάθεια, ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα δεν ήταν μόνη. Ο νόμος στάθηκε στο πλευρό του παιδιού και λειτούργησε ως "εγγυητής" για ένα υγιές περιβάλλον, λίγα χρόνια πριν την ενηλικίωσή του:

"Ο εισαγγελέας μας βοήθησε πάρα πολύ και ευτυχώς ο νόμος στάθηκε στο πλευρό του παιδιού. Θα ήθελα ένα δημόσιο ευχαριστώ και στο γραφείο του κυρίου Λυκουρέζου που στάθηκε δίπλα μας και μάλιστα χωρίς αμοιβή, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εισαγγελέα ανηλίκων. Έναν χρόνο τρέχαμε γι' αυτό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μπράβο και στο σύστημα που βοήθησε. Επιτέλους, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το καλό πάντα νικά", προσθέτει στο News 247.gr η επίτροπος -πλέον- του ανήλικου παιδιού, που θα συνεχίσει να ζει στη χώρας, έχοντας δίπλα του και τις δύο γυναίκες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων