Ελένη Φιλίνη: περιγράφει πώς έπεσε θύμα παρενόχλησης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ελένη Φιλίνη: περιγράφει πώς έπεσε θύμα παρενόχλησης

Η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε στο μείζον θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

medlabnews.gr iatrikanea 

Η Ελένη Φιλίνη είναι μία ηθοποιός η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.  η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στο μείζον θέμα  που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει και αυτή θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν.

«Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε και δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πώς το κάνουν. Για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η νομοθεσία», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε μία δική της εμπειρία

«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω είναι η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια».

Η Ελένη Φιλίνη είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Γιώργο Κιμούλη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια, η συνεργασία τους ήταν άψογη.

«Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κανά δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε, με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

Παρόλα αυτά φαίνεται να βίωσε μία άσχημη εμπειρία πάνω στη σκηνή όταν συμπρωταγωνιστούσε με έναν πολύ γνωστό κωμικό.

«Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στεναχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνουν τα πράγματα να τα καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή», κατέληξε.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων