Λυδία Σέρβου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της σεξουαλικής παρενόχλησης στα 15 της (video). Τι απαντά ο Δήμος Μούτσης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λυδία Σέρβου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της σεξουαλικής παρενόχλησης στα 15 της (video). Τι απαντά ο Δήμος Μούτσης

Σοκ προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η Λυδία Σέρβου με την αποκάλυψη της

medlabnews.gr iatrikanea

Σοκ προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η Λυδία Σέρβου με την αποκάλυψη της, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ότι ένας πολύ πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης προσπάθησε να τη βιάσει στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Μάλιστα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβλήθηκε την Κυριακή (31/01/2021), αποκαλύφθηκε  ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω μουσικοσυνθέτη και η πιο πρόσφατη ήταν πριν ενάμιση χρόνο, όταν εκείνος δηλαδή ήταν 80 ετών.

Οι τρεις κοπέλες, οι οποίες έχουν βιώσει αντίστοιχο περιστατικό επικοινώνησαν με τη Λυδία Σέρβου και ήταν υπό σκέψη για το αν θα απευθυνθούν σε δικηγόρο προκειμένου να κατονομάσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο στον Εισαγγελέα.

«Έχω μιλήσει με την Λυδία και υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις γυναικών που της ανέφεραν ότι έπαθαν τα ίδια και μάλιστα σε μία συνέβη πριν από ενάμιση χρόνο – δηλαδή εκείνος ήταν σε ηλικία 80 ετών», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

H ίδια αρχικά δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του, ωστόσο μέσα από τη συνέντευξή της στα «Νέα» αποκαλύπτει πώς ο άνθρωπος που της στιγμάτισε τη ζωή με την αποτρόπαια πράξη του είναι ο Δήμος Μούτσης.

«Είχα αποφασίσει να μην αποκαλύψω το όνομά του λόγω της ηλικίας του κυρίως αλλά κι επειδή δεν έχω καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής μου ψυχής αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία μου να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Εξάλλου ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων. Λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω. Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε στον συγκεκριμένο άνθρωπο σε περίπτωση που τον ξαναέβλεπε η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε πως «φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο “κρίμα” για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο».

Η ίδια βρέθηκε χθες στο πλατό της εκπομπής Tik Talk και στον Αντώνη Σρόιτερ όπου περιέγραψε όλα όσα έζησε στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη πριν από 28 χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που έπεσαν θύματα του συγκεκριμένου άνδρα ο οποίος, όπως είπε, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία παρενοχλούσε σεξουαλικά

Η Λυδία Σέρβου, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του μουσικοσυνθέτη στη συνέντευξή της, εξήγησε αρχικά πως πήρε την απόφαση να αποκαλύψει τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε ηλικία 15 ετών. «Βλέποντας τις υποθέσεις με την Ζέτα Δούκα και τη Σοφία Μπεκατώρου, συζήτησα με τη γιατρό μου για το εάν έπρεπε να βγω να μιλήσω και είπαμε στην αρχή ότι ίσως δεν θα έπρεπε. Αλλά βλέποντας τις υποθέσεις που έβγαιναν η μια μετά την άλλη μετά τα όσα είπε η Ζέτα Δούκα, αλλά και νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου και ακούγοντας και άλλες γυναίκες να καταγγέλλουν, πνιγόμουν».

Με ανάρτησή της στο facebook αρχικά εξιστορούσε τι της είχε συμβεί. Χθες στο Tik Talk περιέγραψε πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον μουσικοσυνθέτη. «Ήμουν 15 ετών, ο πατέρας μου είναι ιερέας και τότε ήταν ιερέας στην Αγία Μαρίνα στο Θησείο, όπου εκεί υπάρχει ένας αρχαιολογικός χώρος. Εκεί βρισκόταν και αυτός ο καλλιτέχνης και συζητούσαν με τον πατέρα μου για τον χώρο αυτό, για το πώς θα μπορούσε να γίνει μια συναυλία. Εγώ ήθελα να γίνω τραγουδίστρια και αυτός δέχθηκε να με δει για να μας πει μια γνώμη. Ο πατέρας μου ήρθε σπίτι με το τηλέφωνό του και μου είπε να τον καλέσουμε για να πάρουμε μια γνώμη για το εάν αξίζει να ασχοληθώ. Του τηλεφώνησα και έγινε μια πρώτη συνάντηση στο σπίτι που ζούσε με τη σύζυγό του. Ήταν απόγευμα και η συνάντηση κράτησε λιγότερο από μια ώρα. Εκεί με ρώτησε τη μουσική ακούω και ποια τραγούδια μου αρέσουν. Ήταν ευγενέστατος αλλά μου είπε ότι ήθελε να με ακούσει στο στούντιο».

Δείτε το βίντεο:


Τι απαντά διά του δικηγόρου του ο Δ. Μούτσης στην καταγγελία της Λ. Σέρβου

Με μία απάντηση δια του δικηγόρου του τοποθετήθηκε ο Δήμος Μούτσης στην καταγγελία που διατύπωσε εις βάρος του η ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου για σεξουαλική παρενόχληση.

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται» ανέφερε σε ανακοίνωση, ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη Γ. Φώσκολος.

Σημειώνεται ότι η καταγγέλλουσα ερμηνεύτρια είχε από τις 27 Ιανουαρίου αναρτήσει στο Facebook αναλυτική περιγραφή όσων υποστηρίζει, λέγοντας  ότι συνθέτης με «μεγάλο όνομα, τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες» είχε αποπειραθεί να την κακοποιήσει σεξουαλικά, τον Φεβρουάριο του 1992.

 

Με συνέντευξή της σήμερα, (στην εφημερίδα «Τα Νέα») η Λυδία Σέρβου κατονόμασε τον Δήμο Μούτση τονίζοντας ότι αν και είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομά του, προχώρησε στην κίνησή της μεταξύ άλλων για να μην εμπλακούν, αδίκως, άλλα ονόματα του χώρου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων