Φαρσαλινός: Συνεχίζουν χωρίς στρατηγική στην αντιμετώπιση του κοροναϊού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φαρσαλινός: Συνεχίζουν χωρίς στρατηγική στην αντιμετώπιση του κοροναϊού

υπενθύμισε τις βεβαιότητες όσων πριν λίγο καιρό μιλούσαν για την κάλυψη τους από τα εμβόλια και το πώς τώρα ετοιμάζουν νέα δέσμη μέτρων

medlabnews.gr iatrikanea

 Ο ιατρός-ερευνητής Δημόσιας Υγείας στα Πανεπιστήμια Δυτικής Αττικής και Πατρών, Κώστας Φαρσαλινός μέσω συνέντευξης που έδωσε ανέφερε ότι κρύβουν τις αβεβαιότητες και συνεχίζουν χωρίς στρατηγική στην αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Ακόμη υπενθύμισε τις βεβαιότητες όσων πριν λίγο καιρό μιλούσαν για την κάλυψη τους από τα εμβόλια και το πώς τώρα ετοιμάζουν νέα δέσμη μέτρων εκτιμώντας ότι κάποιες από τις μεταλλάξεις δεν μπορούν να καλύψουν με αποδοτικότητα στον γενικό πληθυσμό μεγαλύτερη του 50%.

Όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, δυστυχώς αποδεικνύεται στη πράξη η ρήση του προ διμήνου, πως «η επιτυχία στα εμβόλια από την αποτυχία ίσως να αποδειχθεί μία μετάλλαξη δρόμος».

Ο ίδιος ανέλυσε τα πρώτα γενικά δεδομένα που έρχονται από το Ισραήλ για τον εμβολιασμό για το αρχικό στέλεχος του ιού και είπε ότι σε 2-3 εβδομάδες θα ξέρουμε σίγουρα για αυτό σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε , κοιτώντας πάντα το Ισραήλ.

Ο κ  Φαρσαλινός, μίλησε ακόμη για το «λάθος» αποτύπωμα στη λήψη μέτρων που μας οδηγούν τα «τυφλά» τεστ, αλλά και την προβληματική συλλογιστική χωρίς άλλη στρατηγική των lockdown με την λογική του «ακορντεόν» για την κοινωνία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων